Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Рецепция на хотел

  Мебелна фабрика „Еврика” се е доказала на пазара с качествената продукция не само за жилища, но и обществени сгради. В многообразието на каталога ни ще срещнете класически образци от масив—столове, маси, витрини и т.н. Там обаче ще намерите продукти като рецепция на хотел—елегантно решение за всеки, който е решил да работи в сферата на туризма и държи на високото качество за клиентите си.

  Мнозина представители на бранша се доверили на производството ни. Сред тях е и хотел "Рачев" — Велико Търново, които са избрали да поръчат своята рецепция за хотел при нас.

   

  На илюстрацията ще видите, че не разчитаме само на стандартната конструкция, а влагаме и свой почерк. Луксозното решение е обогатено с релефни елементи, резба и сме подчертали деликатно естествената шарка на дървото.

  Всички дървени елементи на тази рецепция за хотел са наше дело. Спазили сме всички стандарти за безупречно качество—отлична дървесина, техника, която щади материала и безвредно покритие.

  Като всички продукти в каталога ни и тази рецепция за хотел е решена така, че да устои на изпитанието на времето. Повърхността и блясъка и лесно се поддържа. Гарантираме дългогодишно използване и елегантно остаряване на модела.

  Наблюдателните ще забележат на панорамната гледка, че собственикът се е доверил изцяло на предприятието ни за мебелите в хотела. До рецепцията е разположено кресло — Реф. 5030 — тапицирано с естествена кожа.

   

  Държим да не затрудняваме клиентите си и по тази причина повечето от продуктите ни се съчетават хармонично, без дори да са създадени като цялостен комплект.

  Ако моделът ви допада, може да поръчате не само вашата рецепция за хотел, но и бар със същата визия. Мебелите се характеризират с изключително изящество и се съчетават успешно с дизайна на всеки комплекс. Разполагате със свобода да изберете не само дървесината, от която да я изработим, но и цвят, който да отговаря на концепцията на дизайнера ви. Можете да видите всички мостри в менюто „Цветове“ на сайта ни. А за нестандартните ни клиенти, предлагаме варианти и с кожена тапицерия. Можете да изберете подходящи мостри от менюто „Кожи“ отново на сайта на фирмата ни.

  Цената на модела се определя на метър и я съобразяваме и със сложността на поръчката. Бъдете сигурни обаче, че ще получите високо качество на разумна цена и помощ дори когато гаранцията е изтекла.

  Запитване