Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Обзавеждане за хотелски апартамент 031 включва изключително популярни модели от каталога на фабрика „Еврика”, съчетани в уникална комбинация, която да осигурява комфорт и удобство на всички гости.

  Създаден именно за клиенти, които искат да се насладят на отлична почивка, комфорт, стил и елегантна атмосфера, този комплект обзавеждане за хотелски стаи идеално се вписват в интериора на бутикови хотели, модерни почивни комплекси, както и за всички студиа и ателиета на ваканционни апартаменти. Искате да накарате гостите си да се почувстват на истинска почивка? Това е начинът да постигнете тази своя цел. Прекрасното обзавеждане и приятната обстановка са изключително важна част от добрата почивка на вашите клиенти. А с този тип обзавеждане може да го постигнете с лекота.

   

  Комплектът включва елегантен диван модел „Честърфийлд” — реф. 5057, модерна тоалетка в бяло — реф 3116, която може да бъде изработена в цвят по избор, а също и шкаф ТВ 3113, който има и удобно чекмедже.

  Комбинирайки удобствата на спалня и дневна в едно, тази линия обзавеждане включва още стилизирана холна маса — реф 2116, която отлично се съчетава с кожения диван „Честърфийлд”. Естествено, помислили сме и за добрия сън на вашите гости. Ретро спалня 4019 е прекрасно допълнение към обзавеждането. Тя не само се вписва в интериора с лекота, но и не се натрапва спрямо останалите мебели, обособявайки зоната за сън в помещението, като отделна част от интериора. Моделът се предлага с тапицирана облегалка, а цветовете може да изберете от менюто „Дамаски” или „Кожи” в сайта. Също така дървените части на всички мебели може да се изработят с цвят по ваш избор. Нашите предложения може да разгледате в менюто „Цветове” отново на сайта.

   

  Хотелски апартамент с ретро мебели

  Спалнята се предлага в комбинация с нощно шкафче 3109. Допълнително, можем да предложим на клиентите си и оферти за вграден или самостоятелен гардероб, както и за допълнителни мебели, ако искате да допълните интериора на помещението.

  Всички мебели са изработени от масив и тапицирани с висококачествена дамаска. И всяка една мебел отговаря на международните стандарти за качество. Предложеното обзавеждане е подходящо, както за малки бутикови хотели, така и за големи почивни комплекси, които могат да осигурят на гостите си всички удобства. При големи поръчки предлагаме изгодни оферти, а освен това фирмата разполага и със собствен транспорт.

  Запитване