Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Луксозно хотелско обзавеждане за ВИП гости

  Да осигури най-добрите условия за почивката на своите гости е мисия за всеки добър хотел. А да предложи изключителни условия на своите ВИП гости е предизвикателство за всеки хотелиер. Но не и с луксозното хотелско обзавеждане на мебелна фабрика „Еврика”.

  Елегантното и стилно обзавеждане е ключ към успеха, а в това се увериха и нашите клиенти от хотел „Меридиан Болярски”. Избирайки фабрика „Еврика” за своите ВИП апартаменти, те заложиха на изключително качествени мебели, с ефектен класически дизайн, които се вписа ха идеално в изисканата обстановка на хотела.

  Луксозното хотелско обзавеждане за ВИП апартаменти включва модерно кресло за заведение - реф. 5030. То намира място не само в бара или кафе-ресторанта на вашия хотел, но и в хотелската стая. И осигурява комфорт на гостите, докато се наслаждават на сутрешното си кафе или закуска.

  Не по-малко елегантен и стилен е и ъглов диван - реф 5021. Четириместната мебел спокойно може да събере на едно място четиричленно семейство, а при необходимост се превръща и в комфортно кътче за следобеден сън или почивка. С лежанка дълга 1500 мм, той е отлично допълнение към вашия луксозен хотелски апартамент.

   

  Без значение дали става дума за ВИП апартамент или хотелска стая, бюрото е задължителен аксесоар. Ако предлагате и провеждане на бизнес семинари, клиентите ви несъмнено ще оценят предимствата на бюро за компютър - реф 2072—модел удобен не само за писане, но и за работа с лаптоп или персонален компютър при необходимост. И все по-необходим аксесоар за всеки хотелиер.

  И накрая, но не по важност -леглото. В луксозната ни линия обзавеждане за хотели, мебелна фабрика „Еврика” включва два модела спални. Двойно легло 4003, което ще отговори на всеки стандарт за качество и винтидж спалня от дърво - 4011, която се вписва много добре, както в съвременния стил на обзавеждане, така и ако искате да придадете по-ретро визия на апартаментите си.

  Всички мебели на фабрика „Еврика” са изработени от масивна дървесина, като може да избирате между дъб, бук или липа. Поддръжката им е лесна, а при повреда, бързо могат да бъдат поправени. Най-голямото им предимство пред по-ниския клас мебели е, че са много по-издръжливи и могат да бъдат използвани с десетилетия. И нека не забравяме естествения чар, който придават на всяко помещение със своята прекрасна визия.

  Запитване