Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Хотелско обзавеждане Гърция

  Съчетаването на класическия средиземноморски стил и елегантната простота в гръцката архитектура, вдъхновиха нови тенденции в обзавеждането. Фабрика Еврика има удоволствието да ви представи модерно обзавеждане на хотели в Гърция.

   

  Комплектът предлага мебели, гарантиращи удобствата и комфорта на гостите по време на престоя им във вашия хотел. Семплият и изчистен дизайн и романтичната им визия, ги правят особено подходящи за морски почивни комплекси.

  Мебели за обзавеждане на хотел в Гърция—реф.027, включват елегантна спалня решена в бяло, за да е в тон с традиционната морска атмосфера, огледало и тоалетка, решени отново в бяло. Мебелите са с изящен и опростен дизайн и удобен стол. В добавка към комплекта са включени голям шкаф—тип комод, нощни шкафчета за спалнята, с функционални чекмеджета и удобен кът за отдих, състоящ се от маса за кафе и два комфортни стола.

  Всички мебели са съобразени с простотата и елегантния интериор на хотелите в Гърция. И могат да бъдат поръчани в цветове и форми, отговарящи на вкуса на всеки клиент.

   

  Моделите могат да се изработят по поръчка, съобразно индивидуалните изисквания на клиентите. Спалните са в комплект с нощни шкафчета, чийто семпъл дизайн се съчетава перфектно с леглото.

  Креслата са тапицирани, като вида на тапицерията може да изберете от секцията „Дамаски” на сайта. Ако предпочитате кожена тапицерия, изберете желания от вас десен в секцията „Кожи”.

  Масичката за кафе, може да включва функционално чекмедже, или да се изработи без такова. Всички мебели могат да бъдат решени в цвят по избор на клиента—изборът си може да направите в секцията „Цветове”.

  Моделите са изработени изцяло от масивна дървесина и съобразно международните стандарти за качество. Мебелна фабрика „Еврика” гарантира, че те не само ще осигурят комфорт и удобство на вашите клиенти, но също така ще могат да се ползват дългосрочно. А това ще ви спести тревоги и главоболия свързани с подновяването на мебелите всяка година. За поръчки на количество предлагаме и изгодни отстъпки.

  Изборът на мебели за обзавеждане на хотел в Гърция—реф. О27 от „Еврика” ще придаде на комплекса ви стил, елегантност и ще гарантира удоволствието на вашите клиенти от почивката. Поглезете ги още днес, за да се върнат отново утре.

  Запитване