Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Добрият хотел предлага на гостите си не само безупречно обслужване, но и удобства, и комфорт по време на престоя им. Понякога обаче е трудно да намерите подходящи мебели, които да отговорят на всичките ви изисквания.

  Мебелна фабрика Еврика от своя страна създаде линия мебели за хотел, с която да отговори именно на изискванията и високите очаквания на хотелиерите.

  Доброто легло е от изключително значение за комфорта на гостите по време на престоя им в комплекса. Предлагаме единични и двойни легла от масив с подходящи размери, които гарантирано ще издържат на постоянния наплив от клиенти. Масивни масички за хотел с красиви табуретки, допълват интериора на стаята, давайки възможност на клиентите ви да отдъхнат, след разходка, или преди да излязат навън.

  Стилни тоалетки с огледала, шкаф и табуретка, осигуряват нужния комфорт на дамите, а за да отдъхнат вашите гости след дълъг ден, може да ги настаните в удобно тапицирано кресло. Може да осигурите допълнително място за отдих и почивка, с разтегателен фотьойл за хотелска стая.

  Класически мебели за хотел

  Комплектът мебели за хотел включва всичко необходимо за комфорта и удобствата на гостите по време на посещението им в почивната база.

  Предимствата на мебелите на фабрика Еврика са свързани не само с изгодната цена, но и с високото качество на предлаганите модели.

  Всяка мебел се изработва от масивна дървесина, а тапицерията е от висококачествена дамаска. Може да декорирате всяка стая от хотела си в различен цвят, ако желаете, като промените дори цвета на мебелите в нея. В менюто „Цветове” на сайта може да изберете цвят по ваш вкус, а в секцията „Дамаски” да подберете подходящата тапицерия за вашите мебели.

   

  Друга причина да изберете мебелите на фабрика „Еврика” е тяхната здравина. Можете да сте спокойни, че след края на сезона няма да ви се налага да подновявате мебелите си за пореден път, тъй като масивната дървесина е устойчива на удари и наранявания. От друга страна, можете да бъдете спокойни, че ще ви служат с години, а при повреда, щетите лесно и бързо се отстраняват.

  Финансовата страна на въпроса също не е за подценяване. При поръчка на количество предлагаме изгодни отстъпки. Фабриката осигурява и безплатен транспорт за мебелите си, така че са ви спестени и неудобствата около доставката им.

  Запитване