Изборът на мебели за хотели е свързан с много процедури и етапи. И макар обичайната практика да е се закупуват мебелите за целия хотел наведнъж, не само, заради удобство, но и заради по-ниските цени. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага богата гама от мебели за вашия хотел. Тя непрекъснато се разширява и обновява, за да отговори на нуждите и изискванията на нашите клиенти.

Ние произвеждаме мебели за хотели от екологично чисти, здрави и надеждни материали, които могат да се използват много дълго време. Нашите специалисти изработват, както мебели за хотели по каталог, така и индивидуални модели по поръчка. Готови сме да отговорим на всички ваши изисквания и желания при обзавеждането на вашия почивен център или хотел.

Компанията разполага с опитен екип от професионалисти и произвежда мебели за хотели като държи на високото качество, издръжливостта и удобството на предлаганите продукти. Работим в крак с времето и в нашето производство използваме най-съвременно оборудване, което ни помага бързо да си свършим работата.

Цените на нашите продукти са достъпни и предимството ни е, че работим без посредници. Свържете се с нас и ние , ще отговорим на всички ваши очаквания. Предлагаме цялостно обзавеждане за хотелски стаи, лоби барове, рецепции и ресторанти, а моделите ни са издържани в модерни и класически стилове.

Мебелите за хотелско обзавеждане, които мебелна къща „Еврика“ предлага, са трайни, красиви и устойчиви. Освен това могат да бъдат изработени в хиляди цветове и форми.

Ние произвеждаме красиво и надеждно обзавеждане за хотели, което се вписва идеално във всеки интериор. Моделите са проектирани и произведени при стриктно спазване на всички правила и изисквания за качество.

Обзавеждане на хотелски стаи от „Еврика“

След като се запознаем с архитектурната концепция, идва ред и на обзавеждането на хотела. В зависимост от предпочитанията на собствениците, можем да обзаведем всяка стая в индивидуален стил или еднотипно. Обзавеждането за хотели се съобразява с визията на комплекса, а интериорът на спалнята е желателно да бъде еднотипно, за да определи цялостна визия и стил на помещението. Леглата, които предлагаме, са със стандартни размери - персон, персон и половина, два персона, но при желание на клиента, изработваме и легла с нестандартни размери.

При изработването на хотелското обзавеждане, освен мебели за спалнята, предлагаме още изработване на кухненски и холни гарнитури. Те включват изработването на маси, столове, шкафове, мека мебел, масички за кафе, кресла, поставки за телевизори, кухненски мебели и други. Принципно в хотелското обзавеждане, мебелировката се свеждат до минимум, като към този тип мебели спадат кухненските шкафове, барплот, маси за хранене, помощни масички и други.

Предлагаме цялостно обзавеждане на стаите за гости, включително и допълнителни етажерки, ракли, работни маси, бюра, нощни шкафчета, столове и други мебели, по преценка на клиентите ни. За хотелските апартаменти изработваме, както мебели за големи кухни, така и малки кухненски боксове и ъгли подходящи за едностайните апартаменти, а също и обзавеждане за трапезарии.

Освен мебели от масив за хотелски стаи и апартаменти, фабрика „Еврика“ предлага още цялостно обзавеждане и за общите части на хотела. Предлагаме обзавеждане за лоби бар, рецепции, ресторанти и кафенета. Всички мебели са с гаранция за качество и издръжливост.