Описание
  Average: 5 (3 votes)

  ТВ маса от масив

   

  Тв маса е чудесен продукт на мебелна фабрика „Еврика”, който със сигурност няма да се натрапва в интериора на хола ви, а е видимо много практичен.

  Моделът може да се да се произведе с размер на клиента, но по каталог са заложени следните размери: 1200/520/450. Големината му гарантира пестене на безценно жилищно пространство, но и стабилност и надеждност при дългогодишно ползване.

  Тв маса има съвършен гладък плот, поставен върху стабилна основа, обособено празно място между плота и шкафа, в който да намерят място книги, дискове или DVD - плейър. Продуктът не разчита и на милиметър излишна украса, дори обковът е решен така, че да не прави излишно впечатление. Целта е да се акцентира от ползата от него, а телевизорът или системата да домашно кино да са тези, които ще концентрират вниманието на гостите и домакина.

   

  Тв маса се радва на изключителни поддръжници в лицето на клиенти, които подбират мебели с естествена красота и се смущават в обстановка с прекалено „ангажиращ” интериор. Моделът не натрапва с прекалено много декоративни елементи, освен това отлично се вписва в интериора на модерния или по-класическия дом.

  Този продукт може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или изцяло от масив. Спокойно може да я използвате за оформление на зоните при един по-просторен хол, при това, без да се наложи да съобразявате цялостния интериор с нея.

   

  По същата причина лесно може да преместите този модел тв маса и в спалнята, и в офиса като единственото, с което трябва да се съобразите е цветът й. За да изберете подходящия нюанс, разгледайте многообразието на производството ни в меню „Цветове” на фирмения ни сайт.

  Моделът е безценно допълнение и при оформянето на интериори на хотелски комплекси и ваканционни селища. На собствениците на подобни заведения предлагаме отстъпки при поръчка на количества от тази много практична тв маса.

  Този модел тв маса може да се комбинира перфектно с мека мебел за хол (Реф 5021) или (Реф 5035). Също така и с дизайнерско кресло—реф 1059, а за клиенти, които предпочитат цялостно решение на интериора с обзавеждане за хор (Реф 8010)

  Размери
  Запитване