Описание
  Average: 2.9 (4 votes)

  Кръгла масичка в бяло за ваза

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее с многообразието, което предлага на клиентите с каталога си. В него ще намерите познати класически и модерни образци на най-търсените мебели. Там обаче има място и за ценители — тези хора, които имат високи изисквания и обръщат внимание и на най-дребния детайл в обзавеждането.

  За тях и всички, които усещат, че липсва перфектното допълнение към интериора им, предлагаме кръгла масичка. Моделът в каталога ни е описан „за ваза”, но има далеч повече приложения. Може да я използвате като масичка за стационарния телефон, за поднасяне на кафе, за допълнение към хола или спалнята, където да държите четиво, нощна лампа или козметика.

   

  Ако сте предвидили обзавеждане на места като хотели и ресторанти, този продукт би бил изящно допълнение за всеки класически интериор. Гостите ви не биха пропуснали фините детайли на тази изящна мебел.

  Под малкия кръгъл плот лежи красиво резбовано продължение, извити в ретро стил крака, събрани в стабилна основа. Щрихите са деликатно подчертани и всичко в тази мебел би напомняло за едно отминало време.

  Тази кръгла масичка, както всичко в каталога на „Еврика”, се изработва по поръчка. Размерите й по каталог са 600/700/600 и се произвежда от масивна висококачествена дървесина на дъб, череша, липа.

   

  Бялото е прекрасен вариант за модела, но в меню „Цветове” може разгледате с какво многообразие от колорит разполага фабриката ни. Може да я направим и със състарен финиш, който да подчертае ретро чара й и дори да я направим в комбинация от два цвята.

  Не бива да се тревожите дали би подхождала на интериора ви. Тя е част от серия на „Еврика”, а и се комбинира чудесно с класическите ни мебели.

  Елегантния дизайн на модела, го прави подходящ за всеки тип жилище или дори за обществени сгради като кафената, фоайета на хотелски сгради и други. И притежава всички качества да краси всеки офис или моден салон.

  Не пропускайте и факта, че благодарение на солидната си изработка тази кръгла масичка е също така подходяща за всяко помещение и във вашия дом — антрето, всекидневната, дори спалнята или стаята за гости — навсякъде ще изглежда перфектно и съвсем на място.

  Размери
  Запитване