Описание
  Average: 3.6 (3 votes)

  Холна маса в бяло с крака в средата

  Холна маса в бяло е образцово изделие на мебелна фабрика — класически дизайн, луксозна изработка и с гаранция за дългогодишно ползване. Тя ще се хареса на ценителите на непреходната мода на ретрото. Продуктът е с аристократичен дизайн и при изработването му е акцентирано върху дребните детайли.

  Моделът по каталог е с размери 1200/500/600, но разбира се, като всички, които предлагаме, може да се изработи с големина по поръчка на клиента. Холната маса е с гладък правоъгълен плот, рамкиран с фина резба. Той лежи върху здрава основа и четири извити крака. Фина резба проследява линията на краката и симетрични линии описват основата под плота.

   

  Тази мебел би се превърнала в естествен център на интериора в хола на всеки дом. От нея би излязла красива заседателна маса или такава, на която да настанявате гостите в кабинета си.

  Бялото е страхотно решение за модела, но не и единствената ви възможност. В зависимост от цялостната ви представа, можем да ви предложим много алтернативи. В меню „цветове” на фирмения ни сайт ще откриете истинско разнообразие, което би подхождало повече на вкуса ви.

  Може да изберете далеч по тъмен нюанс, за да подчертаете достолепието на продукта. Състарен финиш би превърнал вашата нова холна маса в мебел „с история”. А ако искате да сте провокативни, може да опитате и актуалното напоследък съчетание от два цвята. Запомнете — грешно решение няма! При всички случаи ще получите разкошна холна маса, на която ще се радвате дълго и която с времето ще придобива особена красота!

   

  Моделът е изключително подходящ за домове с интериор в стил „Ампир”. И ще се съчетава перфектно с тях. Въпреки че моделът холна маса в бяло с крака в средата се изработва в светъл цвят, може да комбинирате със златни или сребърни декоративни елементи, характерни за този стил обзавеждане. Освен това, по желание на клиентите, моделът може да бъде изработен и в най-различни цветове, задоволявайки вкусовете им.

  Освен у дома, това бижу може да намери място във вашия офис, в хотелския апартамент на вашия почивен комплекс или в частния салон на кафенето ви. Подобен модел няма да ви изложи пред гостите, а по-скоро ще остави самите тях без думи.  При поръчки на количества, предлагаме и отстъпка от цената. 

  Размери
  Запитване