Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Маса за шах от дърво

   

  Маса за шах е атрактивна провокация с марка „Еврика” към тези от клиентите ни, които се гордеят с изискан вкус, безкомпромисност към качеството и ценят съвършенството до най-дребния детайл.

  Моделът представлява ниска масичка от масив, която може да се използва като декоративна маса във всекидневната, допълнителна маса за кафе или чай, или за маса за шах. Изработваме този модел от т.нар. „благородна” дървесина—дъб, череша или бук. Има всички елементи на класическата мебел с ретро визия—съвършен квадратен плот, решен в черно-бялата конфигурация на най-старата игра, елегантна основа и извити крачета в ретро стил. Единствения „женствен” елемент по продукта е фината листовидна резба в основата на масата, но тя само подчертава индивидуалността на продукта.

   

  Този красив модел се вписва съвършено във вашата класическа дневна, но това далеч не изчерпва приложенията й. Лесно е да си представиш маса за шах сред черно-бял интериор, но производството ни предлага богати възможности да се произведе в голяма гама от цветове.

  Ако разполагате със собствен кабинет у дома или такъв в офиса, в който работите, подарете си това естетическо удоволствие. Да не забравяме, че практическата полза от маса за шах не се изчерпва само с играта—това е мебел като всяка друга от този тип!

  Искрено се надяваме да зарадваме и клиентите, които разполагат с домашна библиотека, като моделът би оформил единното съвършенство на интериора с класически мебели. В подобна елегантна атмосфера всеки би отдъхнал, не само с книга в ръка, но и би посрещнал най-близки хора в приятна и уединена обстановка.

   

  Собствениците на елегантни частни клубове или такива с ВИП — сепарета или салони, ще създадат подходящо впечатление като я включат в интериора си. Елегантната ни маса за шах е ефектен продукт и си струва да инвестирате в него—гарантирате си ежедневно удоволствие и уникалност на интериора.

  Освен това моделът може да се включи като нестандартна арт мебел и в художествено ателие или арт магазин. Клиентите, които искат да я включат в интериора си у дома, могат да я използват в комбинация с предложението ни за обзавеждане на вила (Реф 8015) или в съчетание със стол ретро (Реф 1083), стол класик—(Реф.1007) и ретро кресло—(Реф.5011)

  Размери
  Запитване