Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Малка холна маса

   

  Малка холна маса е комплиментът на мебелна фабрика „Еврика” към ценителите на малките изящни ретро мебели. В отговор на многобройните запитвания и интересът, който имат към възможностите за различни размери на кръгла холна маса — Реф. 2013., предлагаме този симпатичен продукт с размери 600/470/600.

  Моделът няма впечатляваща големина, но не може да бъде подмината стилната му осанка и луксозната му изработка. Произвежда се от висококачествен масив на бук, череша, дъб или липа и отговаря на най-взискателния вкус на хората, които обръщат внимание и на най-дребния детайл в интериора на дома си.

  Малка холна маса има кръгъл плот, украсен само с фина резба по окръжността. Прикрила е деликатно чекмедже с фин обков и конструкцията е продължена с четири крачета, които се стесняват по края.

   

  Моделът е истинско дизайнерско бижу, което да поставите не само в хола. Всяка дама с удоволствие би разширила кътчето си за тоалетни принадлежности, благодарение на него. Върши идеална работа като ниска масичка за кафе дори на терасата, въпреки ангажиращата си елегантност.

  По същия начин лесно може да си я представим и в домашната библиотека, ако разполагаме с подобно помещение или кът. Представете си какво изискано единство би представлявала до креслото за четене срещу камината — удоволствие за всички сетива на една ръка разстояние!

  С елегантния си дизайн тя може да намери място дори в дамския будоар. А в интериора на всекидневната отлично би се съчетала с мебели от всеки стил — класически, модерен, или ретро.

   

  В зависимост от концепцията на интериора си може да решите да боядисаме малка холна маса в произволен цвят. Класическото кафяво внася уют, а по-тъмната гама — истинско достолепие. Светлите нюанси обаче правят модела по-ефектен и женствен. Най-атрактивна изглежда комбинацията от масив със състарен финиш и с патина. Така получавате предимствата на една чисто нова мебел, но и удоволствието да сте обградени с неща, които носят история. Можете да изберете подходящия за вас цвят от менюто „Цветове“ на сайта.

  Със сигурност ще оценят предимствата й и собствениците на изискани клубове, салони и дори хотели. Можете да я използват за обзавеждане на хотелски стаи или фоайета, още повече, че не заема и много място. На тях предлагаме примамлива отстъпка при поръчка на количества холна маса.

  Размери
  Запитване