Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Квадратна холна маса от масив

   

  Квадратна холна маса с марка „Еврика” е непретенциозно, но много елегантно допълнение към обзавеждането. Тя също, като останалите образци на производството ни, е луксозно решение, произведено от висококачествена „благородна” дървесина на бук, череша, дъб или липа.

  Моделът, както предполага и самото име, е с квадратен плот, украсен само с линия резба на милиметри от ръба. Продуктът продължава със здрава конструкция от четири крачета, скосени от двата края за естетичен ефект.

  Продуктът е съвършено единство от простота, чар и изключителна надеждност. Може да се произведе в комбинация (масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости) или само от масив, но квадратна холна маса е толкова лек, колкото и елегантен продукт, който ще привлече вниманието на гостите ви. Освен това е изработена от масивна дървесина, което гарантира нейната устойчивост и издръжливост, дори след дългогодишна употреба.

   

  Ненатрапчивата красота на модела определя неговата многофункционалност. Всяка домакиня винаги има нужда от повече пространство и допълнителни мебели не само в хола си. Масичката може да бъде преместена и да ви служи чудесно във всяко помещение на дома ви, дори на терасата. Освен това се комбинира перфектно с всеки тип мебели, така че спокойно ще можете да се насладите на нейния стил и дизайн във всеки интериор.

  Ако сте решили да си пиете кафето сутрин на слънце, усвоите това място с кокетни мебели като нея и ви гарантираме двойно удоволствие от ритуала. Клиентите ни от Франция, за които произвеждаме този модел квадратна холна маса, ще ви потвърдят удоволствието да сте обградени с красота във всеки аспект на ежедневието ви.

   

  Моделът е подходящ и за обзавеждане на обществени заведения като кафета и ресторанти. На собствениците предлагаме не само луксозен продукт и пестяща от бюджета за интериор отстъпка при поръчката на количества.

  Ако ви харесва дизайна на продукта, но имате по-атрактивно цветово решение, от „Еврика” даваме свобода на клиентите си да избират. Направете го от менюто "Цветове" на фирмения сайт и ще можете да се похвалите не просто с красива, но и уникална квадратна холна маса, изработена изцяло по ваш вкус. За тези, които биха я поръчали и като мебел за хранене, предлагаме да я разгледат и във вариант на трапезна маса - Реф. 2118.

  Размери
  Запитване