Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Бяла холна маса за класически интериори

   

  Бяла холна маса, производство на мебелна фабрика „Еврика”, впечатлява познавачите на луксозното производство и аристократичния интериор.

  Продуктът внушава такава изисканост и висок стил, каквито би имал един прекрасен роял в просторно помещение. Моделът е максимално изчистен—разчита само на хармоничните линии и извивки, ефектно подчертани от избора на цвят.

  Бяла холна маса има гладък бял плот, деликатно щрихиран от две успоредни линии по дължината и резба по контура. Лежи върху стабилната конструкция на основа и четири извити в ретро стил крачета. Сама по себе си е толкова красива, че решението на дизайнера да я направи и практична леко изненадва. Към нея има и малки чекмеджета, загатнати от фин обков с класически рисунък.

   

  Моделът изглежда създаден да озарява с бляскава тържественост всеки елегантен хол в просторно жилище. Подобен екземпляр не търпи качество, различно от идеалното около него. Бяла холна маса ще стане централна фигура в интериора на стаята, така че избирайки останалите модули се спрете на тези в същия дизайн и изчистена визия.

  Произвежда се по поръчка и по размери на клиента, които биха могли да са доста различни от зададените по каталог: 1500/500/1500. Свободата да избирате е гарантирана във всяка стъпка на производството й. Може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но и изцяло от масив. Изящният й дизайн, както и романтичната й визия, могат да се съчетаят перфектно с мебелите от масив на фабрика „Еврика“ от серията „Орхидея“. Можете да я комбинирате успешно с кресло и дивани в черно бяло, а ако предпочитате готови предложения—комплектът „луксозно обзавеждане—реф 8020“ е идеален за вас.

   

  Името „бяла холна маса” може да приемете като условност. Разбираме, че клиентите ни имат разнообразен вкус и концепция за вътрешен дизайн. Затова сме им дали възможност да изберете от менюто "Цветове" нюансът, който най-добре да отговаря на предпочитанията ви.

  Моделът е толкова ефектен, че спокойно може да стане част от интериора на някои петзвезден хотел или ресторант. На собствениците на подобни места, предлагаме отстъпки за поръчка на количества бяла холна маса.

  Размери
  Запитване