Бяла холна маса - 2117 | Еврика Мебели

Бяла холна маса - 2117

Изпратете запитване

Average: 6.7 (3 votes)

Бяла холна маса за класически интериори

 

Бяла холна маса, производство на мебелна фабрика „Еврика”, впечатлява познавачите на луксозното производство и аристократичния интериор.

Продуктът внушава такава изисканост и висок стил, каквито би имал един прекрасен роял в просторно помещение. Моделът е максимално изчистен—разчита само на хармоничните линии и извивки, ефектно подчертани от избора на цвят.

Бяла холна маса има гладък бял плот, деликатно щрихиран от две успоредни линии по дължината и резба по контура. Лежи върху стабилната конструкция на основа и четири извити в ретро стил крачета. Сама по себе си е толкова красива, че решението на дизайнера да я направи и практична леко изненадва. Към нея има и малки чекмеджета, загатнати от фин обков с класически рисунък.

 

Моделът изглежда създаден да озарява с бляскава тържественост всеки елегантен хол в просторно жилище. Подобен екземпляр не търпи качество, различно от идеалното около него. Бяла холна маса ще стане централна фигура в интериора на стаята, така че избирайки останалите модули се спрете на тези в същия дизайн и изчистена визия.

Произвежда се по поръчка и по размери на клиента, които биха могли да са доста различни от зададените по каталог: 1500/500/1500. Свободата да избирате е гарантирана във всяка стъпка на производството й. Може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но и изцяло от масив. Изящният й дизайн, както и романтичната й визия, могат да се съчетаят перфектно с мебелите от масив на фабрика „Еврика“ от серията „Орхидея“. Можете да я комбинирате успешно с кресло и дивани в черно бяло, а ако предпочитате готови предложения—комплектът „луксозно обзавеждане—реф 8020“ е идеален за вас.

 

Името „бяла холна маса” може да приемете като условност. Разбираме, че клиентите ни имат разнообразен вкус и концепция за вътрешен дизайн. Затова сме им дали възможност да изберете от менюто "Цветове" нюансът, който най-добре да отговаря на предпочитанията ви.

Моделът е толкова ефектен, че спокойно може да стане част от интериора на някои петзвезден хотел или ресторант. На собствениците на подобни места, предлагаме отстъпки за поръчка на количества бяла холна маса.