Описание
  Average: 4.9 (5 votes)

  Холна маса бяла с елегантна визия

   

  Елегантността е непреходна категория, за разлика от всевъзможните модни течения във вътрешния дизайн. Богатството на колорит, предлагано от мебелна фабрика „Еврика” подчертава чудесно всеки модел от каталога ни. Ефектът, който има най-светлия нюанс в него обаче е недостижим и това се вижда при представянето на холна маса бяла.

  Моделът би влязъл лесно в категорията „ненатрапчива лекота”, ако не бяха изящните му линии, ретро извивки и атрактивното решение на плота. Белият цвят подчертава аристократичната му визия като го прави идеален не само за класически интериори, но и модерни композиции.

  Стандартният бял плот всъщност е бяла рамка, в която основната повърхност е ефектно украсена с техника, наречена „интарзия” — слепване на няколко дървени парчета. Полученият рисунък от разнопосочни линии, произвеждат деликатен „хай-тек”-ефект, който не бихте си помислили, че така естествено ще се впише в една толкова аристократична мебел.

   

  Нежно извитите крачета обикновено не се нуждаят от допълнителна украса. Дизайнерите на холна маса бяла обаче са решили да й придадат индивидуалност като са използвали много фина листовидна резба.

  Моделът е перфектен за всеки изискан дом, специална дамска стая и дори една наистина просторна спалня. Толкова е атрактивен обаче, че би било грешка да го „затворите” у дома. Смело може да обзаведете своят елегантен хотел или ресторант, а от мебелна фабрика „Еврика” ще ви поощрят с добра отстъпка при поръчка на количества.

  Продуктът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа в размери индивидуални и различни от тези по каталог — 1200/450/800. Моделът се нарича холна маса бяла, но производството ни никога не натрапва рамки на клиентите си. Спокойно може да изберете различен нюанс от менюто "Цветове". Този модел маса за хол, може да комбинирате с мебели в азиатски стил, или арт деко. Комбинация с мебели в стил ампир, като — моделът класическа мека мебел — реф 5058 също би паснала перфектно.

   

  Резултатът винаги ще е така великолепен, че с гордост можете да се похвалите като един от хилядите ни клиенти и извън Франция, за където го произвеждаме за износ.

  Холна маса бяла се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Ако искате да се сдобиете с двойна радост в къщи, предлагаме и трапезна маса в същият стил — Реф. 2115.

  Размери
  Запитване