Описание
  Average: 4.1 (8 votes)

  Изискана холна маса с механизъм и ефектен дизайн

   

  Мебелна фабрика „Еврика” предоставя на клиентите си възможността да се чувстват истински аристократи като обзаведат дома си с красиви образци от масив. Сред тях несъмнено е тази великолепна холна маса с механизъм, която винаги произвежда впечатление не само с размери, но и с ефектна украса и нестандартно дизайнерско решение.

  Моделът има класически овален плот, но нищо друго в конструкцията му не е като „всички останали” дори в каталога на предприятието ни. Стабилната основа се дължи на две масивни колони, изглеждащи като симетрично издялани многоъгълници. Нестандартното решение завършва с още по-нестандартен механизъм, който укрепва допълнително тази толкова ефектна мебел.

   

  Продуктът видимо ще блесне в цялата си красота по средата на просторно помещение. Тази холна маса с механизъм ще обедини визуално всички елементи от обзавеждането, дори да я поръчате в размери по различни от тези в каталог — 1800/500/100.

  Мъдро решение е да я използвате в интериора на директорския кабинет на компанията, която ръководите. Всеки от гостите или клиентите ви няма как да не се впечатли от пищната красота на този шедьовър от бук, череша, дъб или липа.

  За да подчертаете тежестта и аристократичната визия на продукта, смело може да изберете от тъмната гама на менюто "Цветове" във фирмения ни сайт. Светлата гама трудно ще олекоти достолепието на холна маса с механизъм, но ще озари модела с топлина, а естествените шарки на дървесината ще й предадат допълнително очарование.

   

  Моделът е толкова красив, че е разбираем радушния прием, на който се радва на френския пазар. За да накарате гостите на хотела си да се почувстват по-близко до тези толкова взискателни, но и много стилни клиенти, може да допълните интериора точно с този продукт.

  Тази солидна мебел се комбинира перфектно с мебели в класически стил с ясно изразен масивен характер. Дивани с кожена тапицерия и кресла с изчистени линии са най-подходящото допълнение към нея. Подходящи предложения можете да разгледате в категориите „Дивани“ и „Кресла“.

   

  На клиентите си предлагаме и примамливи отстъпки за количество, както и възможността да изберете да я произведем в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масивна дървесина.

  На потребителите ни, които са тотално очаровани от холна маса с механизъм, предлагаме вариант като трапезна маса.

  Размери
  Запитване