Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Строга холна маса стъкло

   

  В производствения каталог на мебелна фабрика „Еврика” ще срещнете безброй класически луксозни мебели и ултра модерни решения, но и интересни „хибриди”, които носят елементите на двата стила и в никакъв случай не се вместват в клишета. Ако държите да обзаведете дома си в мебел, която трудно ще намерите в домовете на приятелите си, но със сигурност е от висококачествени материали и с атрактивен дизайн, препоръчваме ви да обърнете внимание на тази интересна холна маса стъкло.

  Моделът се произвежда по поръчка с размери 1200/400/650 и се характеризира със строг дизайн, характерен за стиловете, които поддържат близостта да интериора до природата и естествените материали.

  Правоъгълният плот представлява дървена рамка и стъкло, стабилно прикрепена към любопитна конструкция. Стилизираните четири крака са обединени от обща неплътна дървена платформа.

   

  Холна маса стъкло може да се изработи от бук, череша, дъб или липа и в цвят, който може да изберете от менюто "Цветове". На илюстрацията се вижда обаче, че няма да сгрешите, ако разчитате и на естествените шарки на материала за украса.

  Защитното покритие е от високо качество и гарантира не само лесна поддръжка, но и че продуктът няма да се промени с времето и използването му.

  Нестандартният модел холна маса изглежда най-подходящ за извънградски къщи, планински тип, но предвид характеристиките на модерните течения в интериора, смело може да я поставите в жилището си или офиса. Моделът е перфектен и за интериор във винтидж стил, а ако изберете и състарен финиш може да изглежда наистина като ретро мебел и да се съчетае в комбинация с мебели от средиземноморски тип. Освен това е перфектна за зимна градина или за открит летен хол.

   

  Всеки ще оцени висококачествената изработка комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив. Продуктът е толкова атрактивен, че го използват в заведения с открити площи като крайморски барове или ресторанти. Произвеждаме го и за износ за Швейцария, където са много придирчиви към качеството и са почитатели на мебелите със строг дизайн. Освен това със своите безупречни качества, тази маса напълно отговаря на изискванията за качество и на международните пазари.

  На клиентите, които ще поръчат количества от холна маса стъкло, предлагаме и допълнителна отстъпка, за да облекчим бюджета за интериор.

  Размери
  Запитване