Описание
  Average: 4.6 (5 votes)

  Елегантна стъклена холна маса за интериори в класически стил

   

  На мебелна фабрика „Еврика” може да разчитате да ви предложи изисканост и уникален дизайн дори при изработката на стандартни мебели за дома. В жилището на почти всеки ще намерите стъклена холна маса, но тази, изработена от нас впечатлява с луксозно решение и артистичен почерк.

  Моделът, който ви представяме, се произвежда по поръчка и размерите му каталог са 900/510/900.

  Квадратният плот е изграден почти напълно от стъкло, строго рамкирано от дървени плоскости. Положен е върху стабилна основа на четири крачета като свързващата линия е деликатно щрихирана със специален златен финиш.

   

  Моделът се изработва от бук, череша, дъб или липа, като разполагате с избор–дали да се произведе изцяло от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Моделът се предлага с лаково покритие, подчертаващо естествения цвят на тази мебел или с друг цвят, който можете да изберете от менюто „Цветове“ на нашия сайт.

  Стъклото на масичката може да бъде прозрачно или матово. Първият вариант отразява блясъка на осветителните тела и озарява помещението, докато при втория дискретно се подчертава елегантността на продукта.

  Стъклена холна маса обичайно се поставя в пространството между меката мебел и масичката за телевизор. Моделът, който ви представяме обаче е толкова елегантен, че спокойно може да обзаведете не само спалнята или кабинета в дома си, но и офис — помещение.

   

  Може да служи като посетителска масичка, където шефът на фирмата да посреща клиентите и гостите на фирмата си. Други биха я използвали във фоайето на луксозния си хотел.

  Продуктът наистина е полифункционален и добрата новина е, че може да вложите собствен почерк в изработката му. „Еврика” приема не само индивидуалните размери на клиентите, но и оставя в ръцете им да изберат цвета, в който да се боядиса масата. Освен това предлагаме и пълна гама мебели за дома и офиса и спокойно можете да изберете от нашия каталог, подходящата мека мебел, с която да комбинирате тази елегантна маса. Ако се колебаете, нашите дизайнери са на разположение, за да ви помогнат.

  Освен това правим примамлива оферта на тези от вас, които се нуждаят от количества – получавате отлична отстъпка при поръчката на определени бройки стъклена холна маса.

  Размери
  Запитване