Описание
  Average: 4.2 (4 votes)

  Маса холна с артистичен дизайн

   

  Един изключително изящен и фин модел, който може да отговори и на най-нестандартните вкусове. Ако сте сред ценителите на класическата мебел, но и на артистичните и нестандартни решения, представяната маса холна от производството на мебелна фабрика „Еврика” е само за вас.

  Продуктът има стилизиран правоъгълен плот с изгладени ръбове, стабилна основа, в която са подредени две големи чекмеджета и къси крачета, които се стесняват към пода.

  Елегантният профил на маса холна е неоспорим, но истинското великолепие на продукта изпъква при играта с цветовете, които се използват. Ако нямате собствена нагласа и решение как да украсим вашата поръчка, може да намерите отговора във фирмения ни сайт. В меню „Цветове” ще се убедите, че производството ни разполага със завиден колорит и е въпрос на вкус да се сдобиете с единствена по рода си мебел.

   

  Решенията и комбинациите на практика са неизчерпаеми. На илюстрацията се вижда как тъмната боя внася достолепие и аристократична изискана на продукта. Златният финиш подчертава красивите линии на модела и класическата резба, лакираното покритие на плота пък оставя на естествения рисунък на дървесината да добави да внесе още красота.

  Тази маса холна ще блесне в цялото си великолепие във всяко просторно помещение на дома. Тя ще стане център на обзавеждането, около която да подредите стилово еднакви модули от гарнитурата. Резултатът ще бъде един необикновен класически интериор, който озарява с блясък и лукс дома ви.

  Бихме ви препоръчали да комбинирате елегантната черна маса с обзавеждане за хол от серията „Орхидея“—реф 8011. Но също така тя идеално се вписва и в по-класически интериор. Можете да е съчетаете с ретро диван (Реф 5070) или диван кресло (Реф 1096).

   

  Продуктът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. За почитателите на идеалното качество предлагаме да се изработи и изцяло от масивна дървесина.

  Резултатът при всички случаи е великолепен акцент за всяко обзавеждане, което се радва на изключителен интерес не само у нас. Тази маса холна се произвежда за износ за Франция.

  Ако планирате да обзаведете своя хотел или ресторант с нея и да внесете европейски стил и качество в интериора си, предлагаме отстъпки за поръчаните количества от продукта.

  Размери
  Запитване