Описание
Средно: 5 (2 гласа)

Красива масичка за легло

 

Красивата масичка за легло на мебелна фабрика „Еврика” е изисканото предизвикателство към класическите нощни шкафчета, които сме свикнали да виждаме в готовите гарнитури за обзавеждане.

Продуктът е изключително елегантен, видимо лек, но и много стабилен. Той не поема функциите на поставка за абажур, ще съхранява бижутата, които ще ни пречат през нощта и козметиката, която винаги трябва да е на ръка разстояние, както и книгата преди сън.

Моделът прави впечатление с нетрадиционната форма на плота си — прилича доста на подносите, които използваме за поднасяне на закуска в леглото. Основата е пригодена за чекмедже по цялата му дължина, а естественото продължение са четири тънки крачета свързани със стилизирана кръстачка.

 

Продуктът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа — винаги по поръчка, но не се ограничаваме само с размерите зададени по каталог — 410/630/340. Осъзнаваме, че всяко помещение си има специфика, която не винаги отговаря на готовите мебели, дори да е толкова фина масичка за легло. Затова, в интерес на клиентите си, предлагаме възможността да ви изработим продукт с ваши размери.

Деликатната структура на продукта може да бъде подсилена както с някой от нашите състарени финиши, така и със светъл нюанс боя. Така моделът се сдобива с допълнителна „история” — нещо, което не може да се каже за нито един предмет, излязъл току-що от производство.

В случай, че моделът ви се струва твърде непринуден, може да подсилите аристократичния му дизайн с тъмна гама оцветяване. Тогава продуктът ще добие достолепие и ще респектира, въпреки малките си размери.

 

При всички случаи, информиран избор най-добре е да направите като изберете от менюто "Цветове".

За хората с отношение към материалите, от които се изработват мебелите им, ще предложим два варианта за изработка — комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се изработи и изцяло от масив.

И двата варианта не променят с нищо атрактивният външен вид на това безценно бижу за всяка спалня.

На клиентите, които биха споделили тази красота не само със семейството, но и с клиентите на хотела си, да речем, предлагаме отстъпки за количества.

Масичка за легло е сред висококачествените продукти на „Еврика”, които се радват и на популярност в чужбина. Този е сред моделите, които се произвеждат за износ за Франция.

Размери
Запитване