Описание
  Average: 3.6 (7 votes)

  Дизайнерска холна маса с артистичен рисунък и класически профил

   

  Представяме на вниманието ви още един модел, който със сигурност ще ви очарова. Дизайнерска холна маса е от тези продукти на мебелна фабрика „Еврика”, за която е неуместно да говорим само за техническите й характеристики и практическата полза от това да я имаме. Ефектният й външен вид сам по себе си е достатъчен мотив да инвестирате в това луксозно произведение на изкуството на предприятието ни.

  Моделът се произвежда по поръчка с размери 1150/380/700. Ако не беше тънката резба, която нежно щрихира правоъгълния плот и основата, както и играта на контрастните цветове, продуктът не би бил по-различен от обикновена маса с класическа конструкция.

  Нетрадиционното цветово решение на илюстрацията не е единственото, на което може да разчитате. Богатството от колорит на производството ни може да бъде разгледано в меню „Цветове” на фирмения сайт. След това може да се избере най-подходящата комбинация, която да произведе същия визуален ефект на дизайна.

   

  Продуктът се различава и с фин традиционен обков, който е поставен така, че да привлича минимум внимание. Освен това със своя елегантен дизайн, тя подхожда отлично и на по-модерен интериор — кожени дивани и кресла, или на неокласически стил, постмодернизъм и дори авангард.

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Дървесината е с най-високо качество и заедно със специфичните характеристики на конструкцията гарантират, че получавате изключително надежден продукт, който ще бъде част от интериора ви в продължение на години.

   

  Продуктът е идеален не просто за класически интериор, но и за всяко по-модерно решение на вътрешния дизайн. Многофункционалността му се определя и с факта, че изглежда на място и в офиса на всяка фирма с артистична дейност. Дизайнерска холна маса изглежда най-вълнуващо като част от интериора на луксозни хотели. На собствениците на подобни заведения, предлагаме примамлива отстъпка за поръчка на количества.

  Продуктът се изработва в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се изработи само от масивна дървесина. И двата варианта гарантират здравина и непреходна красота, което се ползва с доверието на голямата ни клиентела във Франция. Там нашата дизайнерска холна маса е много популярна и сме продали хиляди екземпляра от нея.

  Размери
  Запитване