Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Семпла маса за ТВ

   

  Тази мебел подхожда идеално за дом с класически мебели. Маса за ТВ, производство на мебелна фабрика „Еврика”, е атрактивен артикул, съчетал в себе си практичност, деликатна красота и нужната здравина, за да изпълнява основната си функция години наред.

  Продуктът реално представлява модифициран шкаф за домашно кино—идеален правоъгълен плот върху стабилна основа с лавица. Производството на мебелна фабрика „Еврика” обаче никога не е конвенционално, освен ако съзнателно не се търси този ефект.

  Нашата маса за тв е един много красив модел, който се описва с фина резба по ръбовете и разчита на специфичния рисунък на дървесината, за да придаде индивидуалност на дизайна. Тя подхожда на интериор в ретро или класически стил и е изработена така, че да се подчертае нейната здравина и солидност.

   

  Продуктът се изработва по поръчка и по размер на клиента, в случай че тези по каталог (1100/515/510) не отговарят на помещението, в чийто интериор ще участва.

  Моделът, макар и с лаконична красота, винаги прави впечатление. И без да искате ще стане акцент в обзавеждането на хола ви, затова ви съветваме да го изберете, ако предварително сте решили да зонирате просторната си стая на няколко къта със специално предназначение. Например—единствената голяма стая на апартамента ви лесно ще се превърне в трапезария с кът за забавления. В центъра на двете зони поставете маса за тв и холна маса и получавате помещение „2 в 1”.

  Продуктът може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, в цвят, който да изберете от едноименното меню на сайта ни. Вижда се как богатството от колорит буквално развързва ръцете ви и прави възможно съчетанието на модела не само с класически интериори.

   

  По тази причина предлагаме артикула не само за обзавеждане на дома, но и на това в офисите и дори хотелите. На клиенти, които биха поръчали количества от него, предлагаме изгодна отстъпка, за да облекчим бюджета им за интериорен дизайн.

  Моделът като повечето създадени в нашето предприятие не търпи компромиси в качеството, но предлагаме варианти за клиенти с различни възможности. Маса за ТВ се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но за почитателите на безукорността и високият стандарт, предлагаме да я направим и изцяло от масивна дървесина.

  Размери
  Запитване