Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ниска холна маса с чекмеджета

   

  Тази изкусно направена ниска холна маса с чекмеджета на мебелна фабрика „Еврика” прави впечатления с атрактивен дизайн и очевидна здравина. Продуктът е поредният образец на производството ни, който съчетава лукс и практичност, универсалност и изключителна елегантност.

  Моделът се произвежда по поръчка с размери 1400/450/800 и от най-висококачествената дървесина на бук, череша, дъб или липа. Впечатлението за масивност и тежест се постига от смелото решение правоъгълния плот да бъде поставен върху голяма основа и съвсем ниски крачета. Тя е решена в артистични дълбоки линии, а крачетата са с кръгла форма и обработени с деликатна резба по края.

   

  Това, което истински я отличава от останалите елегантни модели на ниска холна маса в каталога ни, е хитрото решение да се включат трио чекмеджета — едно — по голямо и две по-малки от двете му страни.

  Комбинацията от класическо и модерно в дизайна на този модел ниска холна маса с чекмеджета я прави подходяща за всеки тип интериор. Ако все пак се колебаете с какви мебели да я комбинирате, може да я съчетаете с двуместен диван — реф 5069 или разтегателен диван — реф 5049. Мебелна фабрика „Еврика“ изработва и цялостни интериорни проекти, така че можете да изберете всички мебели по ваш вкус.

   

  Продуктът върши чудесна работа при оформяне на класически интериори у дома, но и не само там. Клиентите, които ценят красотата и високото качество навсякъде около себе си, с радост ще я „пренесат” в офиса. Тя би се превърнала в чудесен център на помещението, където се събирате с колеги и обсъждате детайли от работата си.

  Всеки шеф на фирма може да я превърне в удобна посетителска маса, на която посреща клиентите на компанията си.

   

  Отделно елегантната визия на продукта я прави атрактивен акцент на обзавеждането на скъпи бутици или хотели с много изискана клиентела. Не напразно моделът се изработва за износ за Франция. Красотата му е очевидна, а надеждността се гарантира от изработката от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив.

  За да сме сигурни, че ще отговаря на цялостната концепция на помещението, което ще обзавеждате, ви съветваме да обърнете внимание на един деликатен момент от производството. Цветът на ниска холна маса е изцяло във ваши ръце — може да го изберете от специализираното меню на фирмения ви сайт.

  Размери
  Запитване