Описание
  Average: 4.7 (6 votes)

  Разтегателна холна маса за всеки тип интериор

   

  Изборът на разтегателна холна маса обикновено е просто решение, дори при вида на многообразието, заложен в каталога на мебелна фабрика „Еврика”. Производството ни се е погрижило за всеки вкус — за любителите на семпли решения, за пищни интериори, за модерни вътрешни дизайни или тези, които държат да подчертаят връзката ни с природата.

  Някои от продуктите ни трудно влизат в рамките на конкретен стил, но това просто увеличава ползите от тях. Моделите на „Еврика” от този тип са не просто луксозни, здрави и мултифункционални, но и пасват идеално както на класически, така и на модерни интериори.

  Категоричен пример за горе отбелязаното е един уникален модел разтегателна холна маса, която ви представяме. Продуктът се произвежда в стандартни размери 1400/500/800, но ценното при него е лаконичната му красота и ненатрапваща се елегантност.

   

  Големият правоъгълен плот преминава в стабилна основа и къси четири крачета. Моделът не разчита на сложна украса, резба по линиите или аксесоари. Това, което различава демонстрираната разтегателна холна маса от другите от вида са чекмеджетата и плотовете. В основата на продукта хитро са скрити не само две удобни чекмеджета, в които всяка практична домакиня да прибере дреболии от първа необходимост, но и плотове по дължината и ширината на модела.

  Елементите са маркирани само с фин обков, за да не се набиват излишно на очи. Видно е обаче, че семейството, спряло се на този продукт винаги ще разполага с място за повече гости от предвиденото, а междувременно пести ценно жилищно пространство.

  Разтегателна холна маса може да се произведе от бук, череша, дъб или липа — в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или просто — изцяло от масивна дървесина.

   

  Изборът на цвят на продукта може да зададете, след като разгледате колорита на производството ни в менюто "Цветове”. Предлагаме богато разнообразие от тонове, включително и състарени финиши, с които да превърнете модерната мебел в ретро, ако желаете това.

  Моделът се произвежда за износ за Холандия, но и у нас се радва на сериозен интерес. Собствениците на хотели и ваканционни комплекси са оценили деликатната му красота и изключителна практичност на модела. Освен това поощряваме подобно търсене като предлагаме отстъпки за поръчка на количества.

  Размери
  Запитване