Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Холна маса от масив с уникален дизайн

   

  Мебелна фабрика „Еврика се гордее с многообразието на продукцията си, но не може да не се похвалим с изключителен образец на красота и елегантност, какъвто е тази холна маса от масив. Моделът има дизайн, който не може да остави равнодушен нито един ценител на лукса. Той произвежда такова впечатление, че и, без да го търсите като ефект, се превръща в притегателен център на интериора в стаята, която обзавеждате.

  Продуктът се изработва само от най-добрата дървесина на бук, череша, дъб или липа. Правоъгълният плот е продължен със заоблени ръбове, смели линии по основата и фина резба. Най-ефектната украса по него обаче си остава стилизираното цвете в основата му. Уникалният визуален ефект се постига с техника от дървообработването, наречена „интарзия” — слепване на няколко дървени парчета.

   

  Идеята на мебелните ни дизайнери е да създадат модерна визия, която се опира на традициите на български школи. Цветето е с характерен рисунък за старите майстори, но и се вижда какъв изумителен ефект създава в модерните мебели. Не напразно моделът се радва на изключителен интерес у нас, но и в чужбина. „Еврика” изработва тази холна маса от масив, специално за износ във Франция.

  Останалата част от конструкцията следва дизайнерската логика на плота. Стабилна и очевидно здрава основа със смели линии; по-къси от стандартните за подобен тип продукт крачета.

   

  Ако търсите прост и ненатрапчив модел, това не е вашият продукт. Всичко в него е ярко и прави впечатление, но не говорим за помпозност, а истинска класа и висок стил. Всъщност тази мебел би подхождала идеално на интериор в азиатски стил. В комбинация с индийски или марокански мебели, тя би превърнала вашия дом в храм на хармонията и в място за отдих и почивка.

  Размерите по каталог на холна маса от масив са 1200/500/650, но приемаме и тези, които отговарят на специфичните нужди на клиента. Нюансът, в който искате да я изработим, ще откриете в меню „Цветове” на сайта ни.

  Продуктът е толкова ефектен, че е подходящ не просто за прекрасна голяма къща извън града, а и за заседателната зала на авторитетна фирма или заведения с отбрана клиентела. На собствениците на подобни места, предлагаме отстъпки за поръчка на количества.

  Размери
  Запитване