Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Модерна холна маса с триъгълен плот

   

  Дизайнерите на мебелна фабрика „Еврика” не спират да изненадват старите ни клиенти с все по-провокативни решения и идеи. Производството ни далеч не залага само на познатите конструкции и украса, за да поддържа името си на конкурентния пазар. В отговор на търсенето на различни мебели с нестандартен дизайн, предлагаме на клиентите си модерна холна маса.

  Продуктът на практика не изненадва с конструкция — просто плот, три крака и основа за здравина. Никъде по него няма да забележите и милиметър резба, обков или орнаментика, но със сигурност модела произвежда впечатление.

  Плотовете му са с нестандартна триъгълна форма, а крачетата — с алтернативна украса. Съчетанието е идеално за всеки модерен хол, но и за офис помещение. Изключителната простота на продукта го прави безценен за всеки градски офис. Около т.нар. модерна холна маса ще се събират колеги за оперативка, ще се посрещат клиенти на динамични компании или дори може да се постави в приемната пред кабинета на управителя.

   

  Моделът е изключително артистичен и може да се впише в интериора на авангардни жилища или на по-еклектични такива. Но освен в домашна обстановка, тази масичка може да има и безброй много други приложения.

  Смелите собственици на високооборотни кафета спокойно могат да си поръчат количества от нея. Те не просто ще получат примамлива отстъпка, която да облекчи бюджета им за интериор, но и със сигурност ще оценят факта, че могат да вземат отношение в производството й.

  На първо място — съобразяваме се със специфичните размери на помещението, където ще разположите модерна холна маса. По каталог при нас са 1400/450/850, но производството ни е преди всичко в услуга на клиента.

   

  Изработва се по поръчка от бук, череша, дъб или липа като цветът на модела може да изберете от менюто "Цветове". В зависимост от възможностите си, може да изберете да се направи от комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или — изцяло от масивна дървесина.

  Моделът е нестандартен, но много търсен не само у нас, но и в чужбина. Алтернативното и практично решение се радват на изключителен интерес във Франция, където хиляди наши клиенти са се обзавели с тази модерна холна маса. 

  Размери
  Запитване