Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Изключително красива помощна масичка

   

  Това изящно произведение на мебелна фабрика „Еврика” е повече от помощна масичка, която се използва в домакинствата. Създадена е да получим още квадратни сантиметри полезна площ, но едновременно с това е изключително елегантен продукт, който подчертава високия стил и вкус на собствениците.

  Продуктът видимо не разчита на размери, за да произведе внимание. По каталог са заложени 310/760/310, но може да се изработи с размер на клиента, така че да отговаря на специфичните размери на помещението ви. Обичайно се поставя в хола, но е толкова полезна вещ, че на практика може да се използва във всяко помещение на дома ви.

   

  Освен, че идеално се вписва в интериора на всяка всекидневна и намира място навсякъде в помещението — от камината, до прозореца, тази помощна масичка може да ви послужи великолепно и за коридора. Моделът позволява да я използвате като поставка за телефон или за оставяне на дребни предмети в антрето—очила, ключове, портфейл. Освен това, ако нямате място за висок шкаф, тя идеално би изпълнявала тази функция.

  Тази деликатна мебел се произвежда от висококачествената дървесина на бук, череша, дъб или липа. Главният й плот е в квадратна форма, с фин рисунък по ръбовете. Естественото й продължение са дълги, тънки крачета, украсени с традиционна резба. Въпреки видимата лекота на обекта, здравината му е гарантирана и подсилена с кръгъл плот в основата на модела.

   

  Важно е да обърнете внимание на собственото си участие в създаването на това дизайнерско бижу. От вас зависи цвета на тази помощна масичка. Може да го изберете от менюто "Цветове", но имайте предвид, че светлата гама олекотява допълнително продукта, а тъмните нюанси акцентират върху аристократичната осанка на модела.

  Нашето производство се гордее с изкуството да създава нови луксозни мебели с ретро визия. За да подчертаем тази непреходна старомодна изисканост, използваме и състарени финиши, които създават омагьосващ чар и „история” на току—що изработената мебел.

  Тя се произвежда изцяло от масивна дървесина, но може да се направи и от комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. При всички случаи получавате мебел с такъв дизайн, че фабриката го произвежда за износ за Франция.

  На клиентите си, които поръчат количества от тази красива помощна масичка, предлагаме изгодна отстъпка, която ще облекчи осезателно бюджета за интериорен дизайн.

  Размери
  Запитване