Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Нестандартна холна маса в кънтри стил

   

  Нестандартна холна маса в производствения каталог на „Еврика” е доказателство, че мебелните ни дизайнери са майстори в създаването и на красиви продукти, които отговарят на съвременните тенденции на вътрешния дизайн. Този модел идеално се комбинира с мебели в американски или провинциален стил, освен това е перфектна за тези от вас, които искат да обзаведат къща, или второ жилище.

  Вече сме се доказали в изработката на луксозна класическа мебел, но модерните интериори имат други изисквания, а не познатия аристократичен профил, пищност и романтични линии. Актуалните тенденции акцентират върху практичността на модела, подчертава се близостта му с естествения начин на живот.

  Точно такъв продукт е нестандартна холна маса, която представяме на вашето внимание. Продуктът е с размери по каталог 1140/480/540, а най-ценното при него е естетическото внушение. То не е достигнато с нищо друго, освен симетрични линии, много деликатна резба и естествения рисунък на дървесината.

   

  Моделът е съставен от два големи правоъгълни успоредни плота. Разстоянието между тях е усвоено от рафтчета по ширината и кухина, върху която е позиционирана въртяща се плоскост, в която могат да се наредят питиета.

  Продуктът умишлено е решен така, че да създава илюзията на „направи си сам” — мебелите. Той е превъзходен образец и основен елемент в кътри-интериорите на всеки модерен дом.

  Въпреки нестандартната конфигурация, се подчертава натуралния чар на тази толкова мъжка мебел. Тя подхожда идеално не само на вашата дръзка извънградска къща, но и на модерния апартамент решен в кънтри стил. Рекламните специалисти и останалите хора на изкуството смело могат да заложат на нея при обзавеждането на офисите, в които ще творят.

   

  Продуктът се изработва от бук, череша, дъб или липа и по индивидуални размери на клиента. Цветът на масата може да изберете от менюто "Цветове" като ви обръщаме специално внимание да изберете този, който по никакъв начин няма да скрие натуралните шарки на дървесината, а ще ги подчертае допълнително.

  Не напразно се изработва за износ за Франция. Там са пословични с взискателността и вниманието, което обръщат на всеки елемент от обзавеждането си. На тях и клиентите си у дома предлагаме да изработим продукта в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или изцяло от масив. Предлагаме солидни отстъпки при нужда от количества нестандартна холна маса.

  Размери
  Запитване