Описание
  Average: 4.3 (4 votes)

  Висока холна маса с опростен дизайн

   

  В многообразието от продукти на мебелния пазар ще срещнете всевъзможни артикули с красив, вълнуващ, ретро или модерен дизайн, с допълнителни аксесоари, ангажираща украса и нетрадиционни решения. Всевъзможните постижения на човешкото въображение обаче понякога така уваряват, че просто копнеете за максимална простота.

  Мебелите са създадени предимно да служат за удобство на хората, така че разбираме нуждата ви от съвсем изчистен дизайн, класическа форма и видима здравина. На клиенти с подобно търсене фабрика „Еврика” отговаря с предлагане висока холна маса — образец на традиционен продукт, който никога няма да загуби актуалност.

   

  Този модел се радва на популярност не само у нас, но и в чужбина. Предприятието ни го предлага с огромен успех на швейцарските ни клиенти, които се нуждаят от стабилни мебели и изчистени линии. Предимствата му са многобройни — солиден е, вписва се идеално в съвременен интериор, освен това при необходимост може да се използва като маса за хранене дори.

  Продуктът е максимално просто дизайнерско решение — правоъгълен плот и четири крака — симетрични на цялостната конструкция. Нищо повече от съвършено прави линии, които образуват мебел, която би заблудила някой, че вие сами сте си направили.

  Независимо от непретенциозното решение, фабриката ни не търпи компромиси в качеството на изделията си. И този продукт отговаря на високите стандарти за производство като се използва само най-висококачествената дървесина, отлични защитни покрития и щадящи техники за обработване.

   

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа–само от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Цветът на масата ще зависи от собствения ви вкус и цялостната концепция на интериора ви. Може да изберете го от менюто "Цветове" и да я поръчате в размери различни от стандартните 1200/450/600.

  Висока холна маса подхожда идеално на дом с модерен тип обзавеждане, но е с толкова ненатрапчива красота, че би си паснала с обзавеждането на всеки тип хотели, ваканционни селища или заведения за хранене. Обръщаме внимание на собствениците на обекти в зимните курорти, защото моделът е съвършения избор за обзавеждане на подобни места, както и на вили и хижи. На тях предлагаме отстъпки за количества висока холна маса, която ще поръчат.

  Размери
  Запитване