Описание
  Average: 4.9 (6 votes)

  Изключително елегантна мраморна маса

   

  Това е модел изработен само за ценители. Представяме ви един уникален модел мраморна маса за хол, който ще превърне в бижу всяко жилище.

  Късметлиите да живеят в разкошна къща с големи стаи и пространства, както и ръководителите на проспериращи фирми, имат специални изисквания за обзавеждането на дома и работното си място.

  Те настояват за безупречност, високо качество, неподражаем лукс. Всичко това можете да намерите в богатия каталог на мебелна фабрика „Еврика” и по-специално в конкретен модел–мраморна маса.

   

  Продуктът впечатлява с пищна красота и размери. По каталог може да я намерите с големина 1110/460/610, но производството ни работи в услуга изцяло на клиента. Затова приемаме индивидуални размери, които да отговарят на тези за помещението, в което ще разположите мраморна маса.

  Моделът има гладък мраморен плот с правоъгълна форма. Основата му е най-стабилната, която може да изисквате–масивни четири крака с традиционна украса, тежък допълнителен плот за основа и две чекмеджета, украсени с фина резба.

  Достолепието на модела се подчертава с вълнуващи извивки, познати от „царствените” интериори–барок, рококо и ампир. Обковът на продукта е минимализиран, но елегантен и подчертава изискаността му.

   

  Излишно е да ви говорим, че е малко престъпление да покриете масата с текстил, дори да е от най-високо качество. Моделът е толкова ефектен, че всеки елемент от него грее със собствена красота и подчертава луксозното решение. Освен това придава аристократичност на всеки дом и е като визитна картичка за своите собственици.

  Изработва се, разбира се, само от най-висококачествената масивна дървесина на бук, череша, дъб или липа. Цветът на масата може да изберете от менюто "Цветове" като ви обръщаме внимание, че тъмната гама подсилва няколкократно благородническата й осанка. Светлите нюанси пък акцентират върху украсата на продукта и озаряват с тържествено великолепие цялото помещение.

   

  Тази мраморна маса задължително става център на интериора в стаята. Стои прекрасно в просторен хол или много изискана спалня. Много лесно е да си я представим в кабинета на генералния директор, където ще приема високопоставените си гости или в приемната на луксозен хотел с отбрана клиентела.

  Моделът се произвежда за износ за Франция, а на клиентите си у нас предлагаме отстъпки за поръчка на количества мраморна маса.

  Размери
  Запитване