Описание
  Average: 5 (2 votes)

  ТВ масичка в строг викингски стил

   

  Покупката на тв масичка е от основно значение за обзавеждането на всяко жилище, особено, ако там ще властва един пълновластен господар, който още не е познал радостите на семейния живот.

  Господата, обичайно, не се вълнуват особено от вътрешен дизайн и мека мебел, но гарантирано ценят практичността, непринудената красота и надеждността на инвестициите си. Мебелна фабрика „Еврика” е подготвила за тях специален образец, който ще грабне от пръв поглед порасналите момчета и любителите на викингски истории сред тях.

  Тв масичка, произведена от нашето предприятие, не е от тези мебели, които ще ви смаят със сложна орнаментика и ангажираща украса. Тя е създадена така, че дизайнът би подвел с внушението на ръчно направена, но изпипана до последния детайл мебел.

   

  Правоъгълният плот от симетрични плоскости лежи върху видимо здрава основа от четири къси крака, обединени от допълнителен плот. Продуктът разполага с голямо чекмедже, в което да поставите скъпоценното дистанционно, богатата колекция от филми за домашното кино, документи, които винаги трябва да са „на една ръка разстояние” и т.н.

  Моделът е украсен, но така че гостите да останат с впечатление, че сам домакинът е взел длето в ръка и е свършил работата. Дори финия обков е подбран така, че да поддържа илюзията за строгост и ненатрапчивост. С думи прости тази тв масичка е съвършен образец на мебел в т.нар. „скандинавски” стил.

  Не се подвеждайте от простотата и практичността на модела обаче. Щом говорим за мебелна фабрика „Еврика”, винаги говорим за лукс и високо качество.

   

  Произвежда се по поръчка с размери 1400/580/450, от бук, череша, дъб или липа, но всеки новодомец може сам да предостави специфични размери, които да подхождат на помещението, за което поръчва тв масичка. Този модел би изглеждал ефектно във всеки нюанс от богатия колорит на производството ни, който може да изберете от менюто "Цветове". Освен това лесно може да се комбинира с всеки тип интериор.

  Продуктът се произвежда в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или по желание - изцяло от масивна дървесина. На клиентите си, които обзавеждат ваканционни селища, къщи за гости, вили и т.н., предлагаме отстъпки за поръчката количества от тази симпатична тв масичка.

  Размери
  Запитване