Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Помощни масички в ретро стил

   

  Независимо от холовата гарнитура, с която разполагаме и покупката на разнообрази мебели, в интериора като че ли вечно нещо не достига. На помощ на клиенти с подобен проблем винаги идва фабрика „Еврика”. На тях тя предлага своите елегантни помощни масички — изящно допълнение в ретро стил, което произвеждаме за износ за Франция.

  Моделните не приличат на нищо видяно в нашия каталог. Вярно, дизайнът им е деликатна отправка към най-популярния ни комплект — „Орхидея”, затова е препоръчваме на клиентите си да използват това преимущество. Малките помощни масички ще обогатят изисканата конфигурация на ансамбъла и ще вършат безценна работа на всяка домакиня.

   

  Моделите се произвеждат по поръчка и с размери: 270/660/260. Продуктите може и да пестят място, но не са сред мебелите, които ще оставиш в ъгъла и няма да произведат никакво впечатление. Изящната комбинация от дълги извити крачета в ретро стил, романтичният рисунък на двойното чекмедже и квадратният плот създават неповторимо единство от елегантност и практичност.

  Тези помощни масички са крехки на вид, но много здрави. Ще ви служат вярно дълго време и с лекота ще ги пренасяте от помещение в помещение, а те винаги ще изглеждат „на място”.

  В хола допълват естествено основната конфигурация от мебели. Върху нея подреждате красива ваза с рязан цвят или изписана саксия с богата растителност. В коридора ще поеме функциите на масичката за стационарния телефон, като няма да пропуснете останалите практични ползи на модела.

   

  В спалнята е безценно допълнение към интериора на стаята и е необходимост за всяка дама, която копнее за още място, но за изисканост и стил дори в това интимно помещение. А ако сте влюбени във всички нестандартни решения за обзавеждане на тераса — всяка една от тези помощни масички ще ви свърши перфектна работа като допълнение.

  Всичко останало, „Еврика” оставя във вашите ръце — изборът да се произведе от бук, череша, дъб или липа, цветът, който може да изберете от менюто "Цветове”, от масивна дървесина или от комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Обмислете варианта да се възползвате от богатството на състарените финиши, които предлагаме. На вас и клиентите, които поръчват количества от тези помощни масички, предлагаме отстъпки.

  Размери
  Запитване