Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Елегантна холна маса

   

  Комплект „Орхидея” е запазената марка на мебелна фабрика „Еврика” и ансамбълът от мебели, с който най-много се гордее. Комбинацията от атрактивна визия, висококачествени материали, практичност и гаранция за дългогодишна употреба са характерни белези на мебелите в нея. Сред всички тях специално и централно място заема холна маса, чийто артистичен дизайн просто не може да не ви направи впечатление и да ви очарова.

  Този модел холна маса, както и останалите мебели от серията, може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. На пръв поглед в него няма нищо излишно и помпозно. Красотата на тази холна маса не разчита дори и на милиметри резба. Целият драматичен ефект на продукта се внушава от интересните линии на продукта—вълнообразни, романтични, с ретро — намек — по цялата конструкция. Плотът е правоъгълен, но четирите крачета поддържат извития профил, напомнящ на мебелите в стил „ампир”. Продуктът е с размери по каталог: 1200/450/600.

   

  Комплект „Орхидея” и по-специално — неговата холна маса служат за обзавеждане на домовете на хора, които намират себе си предимно в класическия дизайн. Говорим за здрави и стабилни мебели, но това не е пречи на масата да е много лека с деликатна красота.

  Изработва се в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости за плота, но за най-безкомпромисните в избора си на мебели може да се произведе и изцяло от масивна дървесина. Изящния дизайн на тази мебел я прави изключително подходяща за всеки вкус и стил — руски интериор, стил „Прованс“, дори сред интериор в стил „Класицизъм“ тя би намерила своето място. Изберете ли я, просто няма да сбъркате с нея.

   

  Още на илюстрацията се вижда от какво значение е избора на цвета на масата. Него може да изберете от менюто "Цветове" като ви обръщаме внимание, че тъмните нюанси подсилват ретро — внушението на модела и аристократичната му визия. Белият цвят пък прави холната маса по-женствена и в такъв случай би изглеждала добре в някой особено изискан салон за разкрасяване с отбрана клиентела.

  Най-артистичните могат да изберат причудливи комбинации като показаните на илюстрацията.

  Комплект „Орхидея” и по специално — неговата холна маса са идеални за обзавеждането на хотели и ресторанти от висок клас. Собствениците, които държат да акцентират върху непреходната елегантност и изискания стил на гостите си, оценяват качеството на този продукт. На тях предлагаме отстъпки за поръчка на количества.

  Размери
  Запитване