Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ефектна дървена масичка

   

  Една обикновена дървена масичка обичайно върши много полезна работа във всеки интериор, но когато е производство на мебелна фабрика „Еврика” се превръща в много повече от полезна мебел. Продуктите ни са въплъщение на луксозната изработка — високо качество, стабилност и ефектна визия.

  Тази дървена масичка, която ви представяме сега е всичко това, но и ще добавим, факта, че тя има сериозно значение за авторитета на фирмата ни на международния пазар. Радва се на радушен прием при износа ни за Франция.

  Моделът няма да ви смае с размери. По каталог са заложени: 545/765/365, но при поръчката спокойно може да предложите свои, за да отговарят на помещението, което ще обзавеждате.

   

  Продуктът впечатлява с артистичен дизайн на основата под правоъгълния плот. Смелите линии внушават асоциация с отминали епохи, пищна украса и аристократична елегантност. Конструкцията е решена с тънки крачета и ненатрапчива украса. За по-голяма стабилност (и допълнителна практическа полза) е добавен допълнителен плот в основата.

  Тази дървена масичка подхожда идеално на хол с класически интериор. Спокойно може да я поставите във всеки ъгъл и на спалнята, както и в просторните коридори или да поеме функцията на масичката за стационарния телефон.

  Също така може да се съчетае идеално с интериор в по-екзотичен стил. Искате дом като от Индия или Непал? Задължително включете тази масичка в интериора на всекидневната си. Тя ще бъде красиво допълнение дори и към домове, декорирани в по-еклектичен стил, както и за клиенти с наистина нестандартно мислене — колкото и да е невероятно, този модел би се вписал идеално в интериор в африкански стил — нужно е единствено да промените цвета, за да получите идеалната мебел за този стил.

   

  Въпреки романтичния си дизайн, продуктът би бил на място и в делова обстановка. В офиса би била чудесна помощна мебел като се възползваме максимално от драматичната й красота. Можем да поставим красиви скулптори, специален сервиз, специална за фирмата награда или просто — саксия с пищна растителност.

  Продуктът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа — изцяло от масив или комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. В зависимост от концепцията на вътрешния си дизайн може да изберете от менюто "Цветове" нюансът, в който да изработим това впечатляващо допълнение към интериора ви.

  Предлагаме отстъпки за количества на клиентите, които са оценили по достойнство предимствата на тази ефектна дървена масичка.

  Размери
  Запитване