Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Много практично трио холни масички

   

  Холни масички, производство на мебелна фабрика „Еврика” са от поредицата ансамбли на предприятието, което освен красивата и стабилна изработка, носят допълнителен „бонус” на клиентите ни – пестят безценно време за избора на допълнителни модули, които да подхождат на основния модел.

  Трите холни масички са модерното предизвикателство към сгъваемите маси. Основния модел е с размери 1000/500/460. Има гладък правоъгълен плот с фина резба по ръба. Основата се поддържа от четири тънки крачета, решени в красиви форми, познати от традиционното ни мебелно производство. Свързани са по между по дължина и квадратен плот по средата. Моделът има и малко чекмедже, който върши още полезна работа на всяка домакиня, на която вечно й липсва място за прибирането на важни дреболии.

   

  Малките допълнения на триото холни масички са решени в същия дизайн като основната. Най-важното в комбинацията е, че е замислена така, че всеки един от малките модули да се събере под по-големия. Така домакинството разполага с достатъчно място при повече гости, има къде да настани децата им – отделно, но заедно с възрастните, а когато ги изпрати -  спестява безценно място в и без това липсващото пространство.

  Тези симпатични холни масички впечатляват с изключителна деликатност и фина елегантност. Не се подвеждайте от видимата лекота на комплекта. И трите са с доказана надеждност и гаранция за дългогодишно ползване. Класическият им дизайн ви освобождава от мисълта да се тревожите за променящите се непрекъснато модни течения в интериора. Подобни продукти никога не изглеждат остарели, поддържат се лесно, но най-безценното им качество е изключителната им практичност.

   

  Трите холни масички могат да се изработят от бук, череша, дъб или липа и то в нюанс, който може да изберете от менюто "Цветове". Те се произвеждат в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но най-взискателните от клиентите ни си ги поръчват и изцяло от масивна дървесина.

  Нестандартното решение, изключителната надеждност и да не забравяме ефектния външен вид, ги правят желан продукт за обзавеждане не само на домове, но и на ваканционни селища и хотели. На всички подобни клиенти предлагаме отстъпки за количества.

  Доказателство, че избора на трио холни масички е уникална находка в многообразието на мебелния пазар, е фактът че комбинацията се радва на популярност в чужбина и я произвеждаме за износ за Швейцария. 

  Размери
  Запитване