Описание
  Average: 3.6 (5 votes)

  Практична сгъваема масичка

   

  Съвременният ни начин на живот ни изправя пред куп изпитания, едно, от които неизбежно се оказва—липсата на пространство. Специалистите от мебелна фабрика „Еврика” обаче гледат на това просто като на предизвикателство, на което може отговорят с подходящия продукт. На тях винаги може да се разчита да зарадват клиентите си с луксозно производство, което да събере в едно красив дизайн, високо качество, дългогодишна гаранция и впечатляваща практичност. Сигурно доказателство за всичко изброено по-горе е сгъваема масичка, която представяме на вниманието ви.

  Моделът сам по себе си не е голям. Размерите му по каталог са: 645/ 550/ 495. Дизайнерите ни обаче предлагат решение, което не просто ще впечатли с красота, но и ще спести безценно пространство във всяко помещение.

   

  Кръглият плот на продукта се сгъва в двата края, така че от правоъгълна да стане овална и обратно. Основата й е решена като цяло чекмедже, което да прибере всички важни дреболии, които биха се загубили в стаята и няма специално място за тях в шкафовете, библиотеката и т.н. Най-ефектната част от конструкцията са крачетата. Деликатно резбовани в двата края, те са свързвани от V-образна поставка за списания.

  Продуктът е изключително здрав и стабилен, но едновременно с това—много лек и лесен за пренасяне. Сгъваема масичка може да се използва като поставка да телефон, да се премести в хола, спалнята, кухнята или дори модерно обзаведената тераса. Ще пасне идеално на всеки ъгъл, в който я поставите, а при нужда може да заеме централно място като масичка за кафе, особено, ако ви се налага да посрещате неочаквани гости.

   

  Този очарователен продукт, който може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, не може да се „затвори” само у дома. Толкова е практичен, че в работна среда достойнствата му се ценят още повече. Освен това моделът е много популярен не само у нас, но и в чужбина—произвеждаме го за износ за Франция.

  Цветът на сгъваема масичка може да изберете от менюто "Цветове" като имате предвид, че можем да го изработим в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масивна дървесина. На клиентите, които поръчват количества, предлагаме изгодна отстъпка.

  Размери
  Запитване