Описание
  Average: 4.7 (6 votes)

  Очарователна масичка за кафе за домакиня с вкус

   

  Изборът на масичка за кафе е от изключителна важност за прецизните домакини. Дамите, които наистина възприемат дома си като крепост и посрещането на гости—като свещенодействие, никога няма да неглижират вида и качеството тази мебел. За тях тя подчертава удоволствието от ритуала, също като сервирането в красив изписан сервиз. На тях фабрика „Еврика” подарява уникален продукт—луксозна изработка, лека конструкция и ретро—дизайн.

  Моделът е с ненатрапчиви размери по каталог (600/700/600), но ние сме акцентирали в подчертаването на красотата му. Всяка линия и извивка са създадени така, че да създадат визуално удоволствие и да подсилят топлотата при посрещането на гостите.

   

  Тази масичка за кафе е изградена от проста конструкция на кръгъл плот, четири крачета с традиционна за ретро мебели извивки и допълнителен плот за стабилност. Продуктът не разчита на резба и аксесоари за украса. Естетичният ефект се поддържа само от артистичните извивки и... хитрия избор на цветово решение.

  Моделът също така идеално се съчетава с обзавеждането от серията „Орхидея“. Изящните линии и мекия овал я правят подходяща за всички мебели от тази серия.

  С ненатрапчивия си дизайн тя е прекрасно допълнение за всяка къща.

   

  Вижда се, че тъмната гама подсилва ретро — внушението на масичка за кафе. Придава усещане са тежест и акцентира върху елегантността. Смелата комбинация от традиционен нюанс и по-светла гама боя обаче се оказва истинска находка. Вижда се как само благодарение на цвета може да промените внушението на продукта. За да откриете този, който е най-близък да усещането ви за красота и стил, разгледайте богатството ни от колорит в меню „Цветове” на фирмения ни сайт.

  Останалото при производството на масичка за кафе не е толкова сложно за подбор. Продуктът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, изцяло от масивна дървесина или от комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. И двата варианта са отличен избор и говорят за изискания вкус на собствениците си. Хиляди наши клиенти от Франция биха го потвърдили!

  На тези от вас, които щедро биха посрещнали гостите на своите хотели или ресторанти, с красотата тази масичка за кафе, предлагаме отстъпки при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване