Описание
  Average: 3.4 (17 votes)

  Луксозна холна маса масив

   

  Една изключително елегантна мебел, която би подхождала на всеки тип интериор. Изящана, красива и с прекрасен дизайн, луксозна холна маса масив е продукт, който с основание бихме нарекли „шедьовър” сред предложенията в богатия каталог на мебелна фабрика „Еврика”.

  Моделът е съвършен образец на идейността на дизайнерите ни и качеството на продукцията ни. Масата впечатлява с размери (1160/450/790), царствена осанка и непреходна красота.

  Тя е с идеален кръгъл плот, върху основа с хармонични извивки, крачета с артистична форма и допълнителен плот към основата. Любопитен акцент е деликатно вмъкнатото чекмедже, което хитро би скрило някои дреболии на домакинята, но по никакъв начин не се натрапва и не променя внушението за тежест и висока класа.

   

  Продуктът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа и стои перфектно в класически интериори. Важен момент в изработката му е изборът на цвят. Холна маса масив на практика търпи всеки нюанс, заложен в производствения ни колорит. Още на илюстрациите е видно, че аристократичните линии на модела са „влюбени” във всеки оттенък на кафявото. То внася топлина и уют, но и подчертава благородството и стила на домакините.

  Белият цвят пък ще направи така, че масата да озари с блясък помещението. Идеален е за специалната стая на домакинята или на изискан салон за красота, който приема само отбрана клиентела.

  Нетрадиционните нюанси са за хора артисти–независимо дали става въпрос за дома или работата им. Синьото, например, е доста провокативно решение, но акцентира върху деликатната резба и нежните извивки на холна маса масив.

   

  Идеалният цвят за вас е само въпрос на вкус и нагласа. Ще го откриете в едноименното меню на фирмения ни сайт.

  Моделът се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или само от масивна дървесина. И двата избора са отлични, още повече че тази мебел на практика е универсална.

  Холна маса масив и чудесна както в гостната, така и в по-голяма спалня, но и в приемната пред директорския кабинет или в офиса. Най-щедрите към клиентите си собственици на хотели висок клас не остават безразлични към непреходния й чар. На тях и други, които поръчват количества, предлагаме отстъпки за количества.

  На останалите предлагаме удоволствието да са собственици на продукт, който се произвежда за износ за Франция.

  Размери
  Запитване