Описание
  Average: 4.8 (3 votes)

  Семпла холна маса от дърво

   

  Изборът на холна маса от дърво е задължително изпитание за любителите на класически интериори и продукти от естествени материали. Сложността да съчетаеш здравината, елегантността, непреходната красота и едновременно с това да намериш практичен модел си е сложна задача...ако нямаш надежден партньор. Продукцията на мебелна фабрика „Еврика” е надежден помощник за всеки новодомец или решените да си подарят чисто нов интериор в дома. На тях предлагаме идеалното сечение от качество, стил и мултифункционалност!

  Тази немного висока холна маса от дърво се произвежда по поръчка и размерите й по каталог са 850/460/850. Производството ни обаче държи да задоволи максимум от нуждите на клиентите си, затова бъдете спокойни—с радост ще приемем вашите индивидуални размери, за да се радвате на продукт, който да ви върши идеална работа.

   

  Холна маса от дърво се изработва от т.нар. „благороднически материал” — бук, череша, дъб или липа. Моделът има класически квадратен плот със заоблени ръбове, стабилна опора от четири крачета и допълнителен плот към основата. Единствената украса на продукта е резбата към началото на крачетата и съединителните елементи с подложката. Никакви излишни аксесоари, обкови и рисунъци. Красотата на продукта е в неговата ненатрапчивост и умишлена асоциация с ръчно направените мебели на дедите ни.

  Ако търсите по-ярък акцент, просто трябва да си поиграете с избора на цвят на холна маса от дърво. Нежните светли тонове ще „олекотят” тази и без това пестелива на блясък мебел. Това ще я направи идеална за провансалски тип обзавеждане. Ще блеснете сред приятелите си с познаване на модерните течения и с основание ще се гордеете, че притежавате продукт, който се търси изключително много във Франция.

   

  Тъмната гама пък ще подсили „авторитетността” на модела. Ще акцентира върху резките линии и семпла конструкция. Това пък са търсени ефекти в кънтри—стила. Току виж, както сте ценители на класическия интериор, сте станали фен на модерното обзавеждане. Ще го установите като разгледате колорита, който ви показваме в менюто "Цветове”.

  Холна маса от дърво се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. При желание обаче може да се изработи и изцяло от масивна дървесина. Предлагаме отстъпки на клиентите, които ще поръчат количества от продукта.

  Размери
  Запитване