Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Масичка за телевизор с проста конструкция и красив дизайн

   

  Обзавеждането на модерния дом вече има такива нововъведения и изисквания, че понякога е непосилна задача да имаме всичко, да е красиво и отгоре на всичко да се радваме на жизненоважно пространство. Някои мебели обаче отговарят на всички тези условия — те са красиви, семпли и в същото време изключително функционални.

  Мебелна фабрика „Еврика” се старае максимално да улесни обзавеждането на домовете — ново строителство като предлага изящни мебели с лаконична красота и практичност. Типичен представител на това производство е предлаганата масичка за телевизор.

   

  Моделът е изключително приятен за окото, като едновременно с това не натрапва пищна декорация, не обсебва пространство и е многофункционален.

  Конструкцията е изключително проста — правоъгълен плот, който се крепи на успоредни плоскости. Под него има втори плот, който обособява място за едно доста широко чекмедже. Да, това наистина е семпло решение с размери по каталог 1000/430/500, но е изключително стабилно и върши префекти работа за хола, спалнята и дори офиса.

   

  Лесно може да се премести и да стане неформален център при зонирането на една по-голяма гостна, да речем. Върху нея ще поставите телевизор, а на подходящо отстояние ще подредите масичката за кафе и модулите от холовата гарнитура.

  Чекмеджето на продукта е изключително полезно кътче, в което всяка домакиня ще държи ценните си неща подредени, скрити, но винаги на една ръка разстояние. Същото се отнася и за случаите, когато искаме да преместим домашното кино в спалнята или в работния кабинет.

   

  Не се подвеждайте по простотата на обекта. Щом говорим за „Еврика” — винаги говорим за високо качество и максимално покрити изисквания! Тази мебел се произвежда от бук, череша, дъб или липа, от масив или комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Във ваши ръце е изборът на цвят, в който да се изработи тази приятна за окото масичка за телевизор. Същото се отнася и за големината й. Размерите по каталог са едно, но специфичните размери на помещението ви са друго. Нашето производство работи преди всичко да задоволи нуждите на клиента. Затова — не се безпокойте! Предложете собствени размери и ще имате перфектната мебел за целта!

  Ако желаете да поръчате количества от тази масичка за телевизор, ще поощрим търсенето ви с подходяща отстъпка.

  Размери
  Запитване