Описание
  Average: 4 (5 votes)

  Ниска холна масичка

   

  Представяната холна масичка от каталога на мебелна фабрика „Еврика” е очарователен продукт, гордост за всяка взискателна домакиня и класическо обзавеждане. Тя просто ще ви очарова със своята простота, семпъл дизайн и изящество.

  Продуктът е не просто поредната луксозна изработка от каталога ни, а съвършенство, съчетало в себе си красота, практичност, надеждност, комплимент към клиентите ни в Европа и традициите на българското мебелно производство.

  Моделът е изключително популярен сред клиентите ни у нас и в чужбина. Хиляди, особено във Франция, са останали смаяни от това изящно „мъниче”, което не се натрапва с размери (по каталог — 805/400/805), а привлича внимание с благородническа осанка и дизайн. Вдъхновяващия й дизайн я прави подходяща не само за жилища, но и за клубове, дори нощни заведения. Продуктът има плот с фина резба, която го разделя на вписани един в друг кръга. Стои здраво върху четири стеснени към пода крачета. Различава се по традиционната българска софра по ефектните линии и нюанси на покритието, но и от миниатюрното чекмедженце, което всяка умна домакиня ще „усвои” на момента.

   

  Тази холна масичка може да произведе от бук, череша, дъб или липа в цвят, който може да изберете от менюто в сайта ни. Там е заложено богатство от колорит, а изборът ви зависи от вкуса и интериора на помещението ви.

  По наше мнение най-добре е да се спрете от на тъмната гама, за да се подчертае достолепието на продукта и аристократичната му осанка. Моделът е толкова безупречен, че не търпи компромиси в избора на материал — изработва се изцяло от масивна дървесина.

  Всеки естет, влюбен в дома си и красивите интериори на отминалите епохи би я избрал за дома си. От „Еврика” пестим на клиентите си дори сложността да издирват други продукти, които да паснат на тези, които ги грабват в нашия каталог. Вижда се, че да се комбинира нашата холна масичка не е сложна задача. Тя в комбинация с ретро кресло (реф. 5011) създават идеалния ансамбъл, който излъчва висока класа, лукс и неподражаема изисканост.

  На клиентите си, които биха поръчали количества от тази холна масичка, предлагаме отстъпки. Можете да сте сигурни, че веднъж, след като я поръчате, разполагате с надеждна инвестиция за цял живот.

  Размери
  Запитване