Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Холна маса с цвят венге

   

  Холна маса венге е продукт от висок клас с марка „Еврика”. Произвежда се по поръчка в нашата мебелна фабрика и прави впечатления със строг дизайн и изключителна надеждност.

  Моделът е истинска находка за ценителите на безупречността и високия стил. Въпреки че конструкцията не разчита и на милиметър резба или орнаментика за украса, продуктът респектира с елегантност и простота на линиите.

  Мебелните ни дизайнери за разчупили клишето на холна маса венге като обичайния дървен плот е допълнен със стъкло, а краката са направени по-масивни и стабилни.

   

  За разлика от останалите съвременни мебели, холна маса венге е изключително стабилна и здрави. Тя е така направена, че няма да ви подведе и да се налага да сменяте тази мебел след 3-4 години. На пазара има много подобни предложения от ПДЧ или МДФ плоскости, дори от метал, но нито едно от тях не може да се сравнява по качество, с предложенията ни.

  Изработката е луксозно решение от на бук, череша, дъб или липа, а името е свързано със специфичния цвят на тази изключително рядка и недостъпна дървесина. Производството ни не напразно е създало име правейки достъпни луксозните продукти и дизайн, характерни за старите мебелни предприятия на Европа.

   

  „Венге” е цветът, който най-добре „лежи” на модела и подчертава лаконичната му изисканост и стабилна визия. Ако все пак предпочетете по-мека версия на нюанса, може да я изберете от менюто "Цветове" на фирмения сайт.

  Моделът се произвежда в размери по каталог 1200/450/600, но предприятието ни държи да удовлетвори максимум от изискванията на клиентите си. Затова приемаме и индивидуални размери, за да отговарят на специфичната големина на помещението, което ще обзавеждате.

   

  Холна маса венге се изработва като комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но на ценителите на безукорното качество предлагаме да се произведе и изцяло от масивна дървесина.

  На практичните домакини предлагаме два вида стъкло при създаването на този модел—прозрачно и матово. Прозрачното отразява блясъкът на осветителните уреди и придава тържествен оттенък в интериора. Матираното пък е „дискретно”—лесно скрива това, което е под него. При всички случаи масата се поддържа просто и лесно, и не се изискват специфични умения, за да се опази красотата й във времето.

  Клиентите, които биха поръчали продукта за своите обществени сгради, биха оценили допълнителния бонус към тази оферта. Предлагаме отстъпки при поръчка на количества от холна маса венге.

  Размери
  Запитване