Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стъклена масичка за хол

   

  Стъклена масичка за хол е продукт от традиционните модели в продуктовата листа на мебелна фабрика „Еврика”. Моделът е максимално изчистен, с добре познат дизайн, но тъкмо за това–непреходен и вечно ценен от клиентите ни.

  Семпъл и изчистен дизайн, елегантна и опростена конструкция — това прави тази мебел подходяща за съвременен интериор в скандинавски стил или за интериори в модерен американски стил и дори в стил конструктивизъм. Изчистените линии и правоъгълни форми я превръщат в разумно решение за всеки дом — малки апартаменти, модерни офиси или фоайета.

   

  Тази холна масичка не натрапва по никакъв начин присъствието си в хола, но е безценна по отношение на интериора му. Обикновено се поставя между меката мебел и телевизора, а само практичната домакиня осъзнава как деликатно и визуално разширява помещението, отразявайки светлината със стъкления си плот.

  Моделът има строг дизайн и лаконична красота, но точно толкова практичен, колкото останалите маси за хол със сложна украса и тежки елементи. Конструкцията й е максимално стабилна и здрава. Вижда се, че не е сложно да я поддържаш и очевидно няма да се промени във времето и ползването.

   

  Тази стъклена масичка може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Може да я поръчате по размери по каталог (900/450/900) или да предложите свои, които да паснат най-добре на помещението. Може да изберете също дали да я изработим изцяло от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Обръщаме внимание на два специални момента при поръчката. Тази така скромна стъклена масичка може да озари стаята ви с топлина и блясък, ако решите да я боядисаме в светли, нежни цветове. Обратно–въпреки ненатрапчивата й визия, тъмната гама ще й придаде достолепие, което ще я превърне в тежък акцент на интериора. Разгледайте добре богатството на колорита в меню „Цветове” на фирмения сайт и тогава решете.

   

  Освен това може да изберете какво да бъде стъклото за плот–прозрачно или матово. Изискването за поддържането им е едно и също, но прозрачното не крие нищо под него, докато матовото е по-дискретно.

  За клиентите си, които биха поръчали количества от тази стъклена масичка, предлагаме стимулиращи отстъпки.

  Размери
  Запитване