Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Маса за телевизор за класически интериори

   

  В обзавеждането на хола е прието масата да стане неформален център, около който се оформя и се съобразява като цяло интериора. Предвид този неписан дизайнерски „закон”, мебелна фабрика „Еврика” предлага на клиентите си изключително стабилна и с ненатрапчива визия маса за телевизор.

  Моделът има класическа конструкция и във внушението му е акцентирано предимно върху практичността и здравината му. Произвежда се по поръчка с размери по каталог: 1140/500/620.

  Дизайнът на продукта е много изчистен, традиционен и дори семпъл, но едновременно с това елегантен. Може да се разгледа като стилизиран шкаф, защото има три чекмеджета и четири секции под правоъгълния плот. Ръбовете на продукта са рамкирани с деликатна резба, която го прави подходяща за съчетание в класически интериор.

   

  Всеки би оценил видимата надеждност на продукта. Освен че се произвежда от бук, череша, дъб или липа — само от доказано качество, моделът се изработва чрез щадяща техника и безопасно защитно покритие. Идеята е тази маса за телевизор да служи дълго в семейството, без времето и използването й да променят по какъвто и да било начин външния й вид.

  Цветът на масата може да изберете от менюто "Цветове" като единственото правило е да го съобразите с цялостната концепция на хола. Ако сте предвидили да разделите помещението на зони, хитра идея е да изберете маса за телевизор като център на едната зона. Това може да се постигне с умно подбран ефектен нюанс от богатия колорит на производството ни. В комбинация с кожени мебели като диван и канапе, ще разполагате с идеално място за почивка, а останалата част от помещението може да превърнете в трапезария, или детски кът за игра според личния си вкус и избор.

   

  Ако искате вашата маса да е с по-различни размери от тези, които предлагаме по каталог, не се притеснявайте — ние можем да я изработим така, че да отговаря на нуждите на помещението ви. Освен това имате избор, дали да я произведем в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или изцяло от масивна дървесина.

  Тази маса за телевизор е толкова практичен модел, че я предпочитат и за обзавеждане на ваканционни комплекси, къщи за гости и хотели. На подобни клиенти предлагаме отстъпки за поръчка на количества.

  Размери
  Запитване