Дървена холна маса - 2009 | Еврика Мебели

Дървена холна маса - 2009

Изпратете запитване

Average: 4.7 (3 votes)

Дървена холна маса с авангарден дизайн

 

Един модерен и в същото време класически модел в нестандартна комбинация, който може да има множество приложения.

В многообразния каталог на мебелна фабрика „Еврика” ще намерите луксозни образци с класическа визия, но и богатство от висококачествени модели, по-подходящи за модерен интериор. Сред тях достойно място заема дървена холна маса с размери по каталог: 1060/540/430.

Моделът се произвежда от традиционната за предприятието дървесина с най-добро качество — от бук, череша, дъб или липа. Прави впечатление с нестандартен дизайн, строги линии и провокативно, но практично решение.

 

Дървена холна маса има правоъгълен плот, изгладени ръбове и много деликатна трапецовидна линия на основата. Стабилността на модела се подсилва с допълнителен плот, който може да поеме функциите на масичка за списания. Тази очевидно здрава конструкция изглежда доста класически, но в същото време е и много практична.

Към стандартната конструкция, между двата плота, има и стилизирано чекмедже, чиито ползи изникват моментално в ума на всяка практична домакиня. Ето го мястото за безценното дистанционно, гаранционните карти за електроуредите, програмата на телевизията и т.н.

Предвид смелото дизайнерско решение, препоръчваме модела предимно за домове с модерни интериори, макар линиите да са така ненатрапчиви и семпли, че няма да е в кой знае какъв противовес с класиката. Може да проявите смелост в избора на цвят, чийто нюанс ще изберете в специализираното меню на сайта ни.

 

Ако се чудите как да го комбиниране с останалите мебели в дома си, бихме ви посъветвали следното — бъдете дръзки и авангардни. Моделът маса (реф 2009) би се съчетал перфектно с кресло за заведение — (реф 5030) или диван по поръчка–(реф 5074).

Най-практичните от клиентите ни ще оценят възможността да изберат дали да изработим модела, или само от масив, или в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

Дървена холна маса служи чудесно и за кабинетите на модерни офиси, или обзавеждането на хотели с разчупен дизайн. Клиентите ни от Франция отдавна са оценили достойнствата на продукта, както и факта, може да се произведе с размери на клиента. Моделът може да бъде изработен изцяло по поръчка.

Мебелна фабрика предлага и стимулираща отстъпка при поръчката на количества от дървена холна маса.