Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Симпатични три масички една в друга

   

  Масичките са една изключителна оферта на мебелна фабрика „Еврика” за домакини с вкус, големи семейства или хора които работят с деца.

  Нашето производство познава добре потребителите си, нуждата им от високо качество, красив дизайн и не на последно място — практична мебел. Гордеем се, че продукцията ни е идеално сечение от тези три компонента — доказателство за това е и симпатичното „трио”, което представяме на вашето внимание.

  Домакините с широко сърце и радост приемат близките и роднините с техните малки дечица. Като добри стопани се грижат не само за комфорта на възрастните, но и на малчуганите. Децата винаги могат да се настанят до родителите си, но те със сигурност ще се чувстват по—специални и ще им е доста по-забавно. Освен това, за всички, с вкус към артистичното, тази мебел би била прекрасно допълнение към интериора на дома им.

   

  Размерите им по каталог са съответно: 500/520/340, 395/ 440/340, 270/360/340, но могат да бъдат изработени и по мерки на клиента. А също така по отношение на цветовете имате възможност между 18 различни цвята в секцията „Цветове“ на сайта, или естественото покритие на дървото, запазено от защитен лак.

  Всяка от тези три масички една в друга представлява проста, но много елегантна класическа конструкция от правоъгълен плот и стабилни четири крачета. Моделите са украсени с традиционна резба по ръба на плота и овали в двата края на крачетата. Масичките са очарователни, но и много здрави. Със сигурност ще проследят растежа на децата на домакините, но и ще служат вярно при отглеждането на внуците. Изваждате ги при необходимост, а след това лесно се прибират — една под друга. С думи прости — имате готовност за всеки случай, но не хабите безценно място!

   

  Могат да се произведат от бук, череша, дъб или липа в цвят, който да съответства на останалото обзавеждане и който може да откриете в колорита, заложен в менюта на фирмения ви сайт.

  Изработват се от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но и изцяло от масив. Собствениците на детски клубове и частни градини най-добре ще оценят три масички една в друга, възможността сами да изберат размер, отстъпката при количества, както и факта, че се произвеждат и за износ за Франция.

  Размери
  Запитване