Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Стилна масичка за телефон

   

  Хората с усет към всеки елемент на обзавеждането държат на високото качество и прецизната изработка на всеки елемент от интериора си. На тях мебелна фабрика „Еврика” представя своята стилна масичка за телефон—прекрасен образец от производствения ни каталог.

  Моделът е луксозна изработка в традициите на компанията ни—висококачествена дървесина, щадяща техника на дървообработване, деликатно защитно покритие и, разбира се, атрактивен дизайн. Може да се произведе с размер на клиента, но заложените по каталог са: 445/745/350.

  Шестстенният плот, върху който поставяме стационарния телефон е решен като стилизирано чекмедже с три отделения. В тях може да поставяте куп важни „дреболии”, които са лесни за губене, никога не им намираме място, но и без тях не можем—резервни ключове, обувалките, бележник с важна информация и т.н., Освен това е перфектно решение за малките антрета, където поставянето на по-голям шкаф се превръща в истинско предизвикателство.

   

  „Кутията” е украсена с деликатна резба, която фино акцентира върху елементите, без да се натрапва. Конструкцията се държи на четири тънки крачета с гладка форма и украса в двата края. Свързва ги правоъгълен плот, който бихме използвали удачно като поставка на списания, например.

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа — изцяло от масив или комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Цветът на продукта може да изберете от менюто "Цветове" като го съобразите с общата концепция на интериора или просто с близкото портманто, вратите или другите мебели.

   

  Освен всичко останало моделът е изключително качествен, надежден и стабилен. Можете да сте спокойни, че няма да се деформира или повреди с времето. За разлика от повечето съвременни аналози, тази масичка за телефон е не само красива и изящна, но и изключително стабилна и устойчива, така че можете да бъдете сигурни, че няма да ви подведе, ако решите да сложите нещо по-тежко от телефон върху нея.

  Тази симпатична масичка за телефон може да бъде внесена и в хола на дома, но би била перфектна и като част от обзавеждането на хотели от всеки тип. На собствениците на подобни обекти предлагаме изгодна отстъпка при поръчка на количества.

  Клиентите ни във Франция отдавна са оценили красотата, практичността и надеждността на нашата малка масичка за телефон. 

  Размери
  Запитване