Описание
  Average: 4.7 (6 votes)

  Малка холна масичка с високи крака

   

  Малка холна масичка е уникален модел в каталога на мебелна фабрика „Еврика”, създаден специално да задоволи вкуса на взискателните домакини към най-дребния елемент в обзавеждането на дома им.

  Този модел няма да срещнете във всеки дом. Обикновено се предпочита от собствениците на апартаменти и къщи с просторни холове, много пространство с богата зеленина и декоративни елементи.

  Малка холна масичка е максимално изчистена, но много елегантна мебел. Плотът й е поставен върху стабилната основа на три високи крака и допълнителен плот в низините. Декоративният ефект е постигнат от гладката повърхност на кръглите елементи и изглеждащите като небрежно съсечени линии на краката. Много е важно не само от какъв материал ще изработят модела, но и цветът, който сами трябва да подберете.

   

  Тази мебел е с луксозна изработка от бук, череша, дъб или липа, но може да се произведе изцяло от масив или комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. От снимките се вижда важността на цвета—меките кафяви тонове внасят мек уют и топлина. Създават усещане, че тази мебел хармонизира предимно с класически интериори. Ако този десен не ви харесва, можете да изберете друг от менюто „Цветове“ на сайта. За клиенти, с по-нестандартни предпочитания, предлагаме и използването на състаряващи техники или поставяне на специален финиш, който да придаде по-ретро стил на модела и да го направи по-артистичен.

  Комбинацията от тъмна и светла гама прави продукта по-артистичен, но по-дохождащ на модерното обзавеждане. Ако изберете състарен финиш, може да се радвате на „историята”, за която ще създава впечатление модела, но и актуалните тенденции във вътрешния дизайн.

   

  Този продукт ще ви върши чудесна работа като помощна мебел. Върху нея може да поставите кристална ваза с цветя, красив керамичен съд, пластика или скулптора. Със същия успех може да я пренесете в работния си кабинет, но и в обзавеждането на своя много луксозен хотел или ресторант.

  Ако сте собственик на подобни обществени места, с удоволствие ще ви предложим отстъпки за поръчка на количества. Хубаво е да знаете, че освен размерите по каталог (400/700/400), може да посочите и собствени за изработка.

  Във всички случаи ще се радвате на малка холна масичка, която се радва на топъл прием на пазара за мебели във Франция.

  Размери
  Запитване