Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Изключително красива холна маса разтегателна

   

  Мебелна фабрика „Еврика представя на вашето внимание един изключителен образец — холна маса разтегателна. Моделът грабва с уникален дизайн, луксозна изработка и здравина.

  Този модел ще ви направи такова впечатление, че няма да ви хрумне да търсите друга мебел, която да изпъкне като акцент в интериора на помещението, което обзавеждате.

  Нищо в тази маса не е стандартно и традиционно, освен висококачествената дървесина, от която се изработва — бук, череша, дъб или липа. Плотът е с правоъгълна форма, но заоблени ръбове. Украсата по него започва с много фина резба, но смайващото при нея е стилизираното цвете в центъра му. Ефектът му е достигнат със специална техника в мебелостроенето, наречена „интарзия” — слепване на няколко дървени парчета.

   

  Освен, че е много атрактивно, то е комплимент към родните традиции и старите майстори. Чрез него не просто се украсява холна маса разтегателна, но и се прави деликатна асоциация с мебелите от възраждането.

  Тази мебел е толкова изящна и впечатляваща, че със сигурност ще заеме специално място в дома ви. Ако харесвате интериорите с визия от Изтока този модел е идеален за целта. Можете да пресъздадете вашата арабска приказка, включвайки тази маса в мароканския интериор на дома си. Или пък да накарате гостите си да се почувстват като в дом от индийски филм, залагайки на ярки цветове, които идеално ще се съчетаят с визията на тази мебел.

  Подобно е внушението на останалата част от конструкцията — стабилна и много красива основа със смели линии; по-къси от обичайните крачета, които се стесняват на края. Нищо в модела не е семпло и изчистено, но резултатът е една наистина впечатляваща мебел от масив.

   

  Тя може да е ваша като я поръчате дори по собствени размери (тези по каталог са — 1380/400/900). Цветът на продукта е също във ваши ръце — просто трябва да изберете подходящия от специализираното меню на сайта ни.

  Излишно е да ви говорим, че е дизайнерско „престъпление” да я покривате с текстил. Моделът е толкова впечатляващ, че ще концентрира цялото внимание на гостите ви. По тази причина може да го изберете дори за заседателната зала на предприятието ви и дори да обзаведете многозвездни заведения. В подобни случаи предлагаме отстъпки за поръчка на количества.

  Тази холна маса разтегателна е гордостта ни като производители с международен пазар. Тя е един от най-търсените ни модели от тези, които изработваме за износ за Франция.

  Размери
  Запитване