Описание
  Average: 4.1 (3 votes)

  Кокетна масичка

   

  В многообразието на каталога на мебелна фабрика „Еврика” ще срещнете модели, които има във всеки дом, но и истински находки, които си позволяват собствениците с вкус и отношение към всеки детайл в обзавеждането. Образец за такъв тип мебел е очарователната масичка, която представя продукцията ни дори на френския пазар.

  Това изящно произведение е с размери 355/745/280. При него прави впечатление деликатността и прецизността, с която е работено по всеки елемент. Стилизираното шкафче украсено с резба по линиите се опира на високи овални крачета със симпатична украса в двата края. Основата се поддържа от правоъгълен плот на малко отстояние от пода.

   

  При тази масичка няма нищо „в повече” и нищо масивно. Дори обковът е минимализиран, за да се поддържа внушението за деликатност и ненатрапчива красота.

  Този модел е предвиден да стои в ъгъл на помещението, но не, за да не бъде забелязан, а да подсили красотата на интериора, освен да върши доста полезна работа на семейството. Освен това е изключително практичен и не заема много място, но пък е изключително полезен, когато решите да преаранжирате дневната, или просто да подредите част от дребните вещи на едно място.

  Обичайно тази масичка се поставя до портмантото или тоалетката в коридора, за да поставят върху нея телефон. Това обаче далеч не изчерпва всичките й функции. Стои прекрасно на практика във всяко помещение–в хола, където можете да поставите красива ваза или саксия с пищна растителност, в спалнята–където може да служи като масичка за списания или на която да подредите всички онези вечно необходими дреболии, за които все не намирате място.

   

  Може да я „изведете” от дома си и да я използвате в офиса като сложите върху нея специална награда, свързана с работата и постиженията ви и т.н.

  Приложенията на това минималистично бижу са безкрайни, а на вас оставяме възможността да вложите собствен почерк в изработката й. Тя може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в цвят, който да изберете от менюто "Цветове”, от комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или само от масив. Най-накрая–дори може да изберете различни от стандартните размери.

  За клиентите, които се нуждаят от определени количества от тази симпатична масичка, предлагаме отстъпки.

  Размери
  Запитване