Масата е една от най-важните вещи във всеки дом. Без значение дали се отнася до избор на маса за трапезарията, всекидневната или кухнята, тя трябва да бъде качествена и да отговаря на следните изисквания – да се съчетава с останалата част от интериора, да е удобна, с подходящи размери и да бъде издръжлива. А най-подходящия избор за всеки дом са масите от масивно дърво.

Акцент във всеки хол, без съмнение е масата. Нито една приятелска среща, прием или вечеря със семейството, не може да се осъществи без тази мебел. Към днешна дата, мебелна фабрика „Еврика“ предлага на клиентите различни варианти и решения за масата в хола. Можете да избирате между разновидности на трапезни маси за хола, подходящи за събиране на повече хора. Или компактни маси за кафе, които са по-малки и елегантно допълват интериора. Първият вариант е подходящ за всекидневната, или когато съчетавате дневна и трапезария в едно, а вторият — за кът за почивка край камината, или по-малък хол.

Масите за хол придават на помещението особен чар, и в същото време са функционални: Тук можете да предлагате на гостите на чаша кафе или чай, когато са дошли да ви видят набързо. При това са ви спестени неудобствата да гледат неразборията в кухнята, или да бъдат свидетели на домакинските ви задачи.

Най-практично решение, без съмнение, са масите от масивно дърво. Те не само са красиви и трайни като част от обзавеждането, но и безопасни за околната среда, което е важно, защото на тях се поднася храна. Предвид последното, обърнете внимание и на факта, че върху масите за кафе често се разливат течности, които оставят петна. Подобен инцидент няма да повреди особено една масичка от естествено дърво, но мебелите от ПДЧ лесно могат да се раздуят, напукат или разпаднат заради влагата, а освен това по тях остават петна, които трудно се почистват.

Видове холни маси

Холната масичка, освен красива, трябва да бъде и функционална. Моделите на фабрика на мебели „Еврика“ се характеризират не само с качество, но и приятен външен вид.

Изборът на маса за хола изисква внимателно обмисляне на нейната форма, цвят и дизайн, за да се съчетава с останалата част от интериора. Ние предлагаме модели холни масички със съвременен и ретро стил като:

  • Ниски холни маси с изчистен дизайн,
  • Ниски кръгли маси,
  • Масички за кафе от масив
  • Ниски масички подходящи за вази
  • Телефонни масички
  • Масички за списания
  • Холни маси със стъклени плотове
  • Масички за телевизор

Сред специалните ни предложения са маси с плот от мрамор или друг материал, които се изработват по индивидуална поръчка на клиента. В зависимост от личните си предпочитания, можете да изберете маси със струговани крачета, или модели с по-изчистен и съвременен дизайн. Също така масичките могат да бъдат допълнително състарени и патинирани, по ваше желание, със специална технология.

При изработката на холни маси се придържаме към европейските стандарти за качество, освен това държим на екологичността при производството на мебели. Използваме естествена дървесина, екологично чисти материали, лакове и бои. Работим само с най-висококачествени суровини от дъб, бук, орех и череша. Цялото производство се извършва с най-съвременна технология.